19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Kiralık Tekneler

Kiralık Yatlar

Uygun Fiyata Kiralık Tekneler

Uygun Fiyata Kiralık Yatlar

Uygun Fiyata Tatil

Uygun Fiyata Mavi Yolculuk

Mavi Yolculuk

Mavi Yolculuk Tatili

Uygun Fiyata tekne tatili

Kiralık Guletler
Kiralık Motor Yatlar
Bodrum Yat Kiralama
Fethiye Yat Kiralama
Göcek Yat Kiralama
Marmaris Yat Kiralama
Kiralık Tekneler
Kiralık Yatlar
Ada Yatçılık Kiralık Tekneler
Ada Yatçılık Kiralık Yatlar
Ada Yatçılık
Yeni Tatil Rotaları.. Kişi Başı 3 Bin TL den başlayan fiyatlarla
Yeni Tatil Rotaları.. Kişi Başı 3 Bin TL den başlayan fiyatlarla

Pandemi sebebi ile yeni tatil fırsatlarının arasında en belirgin olanı yat kiralama olarak görülüyor.Kiralık teknelerin sunduğu avantajlı fiyatlar gözlerin Ege ve Akdeniz kıyılarında tekne kiralama seçeneğine yönelmesini sağladı.

Korona virüs sebebi ile zor zamanlar geçiren Turizm sektöründe tüketiciler artık yeni alternartif olarak yat kiralama seçeneğine yönelmiş durumda.Bayram süreci ve sonrası için yüzde 80'i aşan rezervasyonlar sebebi ile tekne pazarı durumdan memnun gözüküyor.İnsanların artık izole bir tatili tercih etmesinin sebebi ile toplu bir şekilde kiralanan kiralık tekneler hem izole bir tatil geçirmenize fırsat sunuyor hem de eşsiz benzersiz Ege ve Akdeniz koylarında unutulmaz anılara sahil olmanızı sağlamakta.
 
Rusya-Ukrayna savaşı ile başlayan süreçte tatil için artan maliyetler tekne tatilinde artışa sebep olmuş durumda.Türkiye’de mavi tur pazarı 600 milyon dolara yaklaşırken, saatlik ve günlük tekne kiralamaları da dahil edildiğinde toplam deniz turizmi pazarı 2 milyar dolara ulaştı.
 
Tekne tatilinde fiyatlar tekne tipine,lokasyona,kişi kapasitesine,model ve markaya göre değişkenlik göstermektedir.Ve yurtdışı turlarına,seyahatlerine nazaran daha ekonomik ve avantajlı durumdadır.Plaj ve restorant gibi ekstra harcamalar olmamakla birlikte kumanyalar market fiyatları ile temin edilebilmektedir.Yüksek bütçe ayırmanıza gerek yok.
 
Geçen yıla nazaran yüzde 43 artış gösteren yat kiralama sektöründe satış tutarında ise yüzde 73 artış gösterilmiştir.Yat kiralama sezonu için en iyi alternatifler bodrum, marmaris, fethiye, göcek olmaktadır.
 
Tekne tatilindeki ücretler kişi sayısı ve tekne tipine göre değişkenlik göstermektedir.Kişibaşı haftalık 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla 8 kişilik bir yelkenli tekne kiralanabiliyor. Yelkenli tekneler diğer tekne tiplerine oranla daha uygun fiyatlı olduğundan sıkça tercih ediliyor. Gulet tipi teknelerde kaptan,mürettebat ve yakıt fiyata dahilken, yelkenli ve katamaran tipi teknelerde ekstra olarak sunuluyor.
 
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kiralık tekneler listemize göz atabilir ve bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
 
İyi tatiller dileriz...
 
Whats App