19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

American Hospital The Bodrum Cup

Bodrum Yat Yarışları

bodrum yat kiralama

bodrum tekne kiralama

bodrum kiralık yatlar

bodrumda mavi yolculuk tatili

yat haberleri

tekne haberleri

yat ve tekne haberleri

bodrumda lüks yatlar
bodrumda lüks tekneler
bodrum mavi yolculuk turu
bodrum mavi yolculuk tatil
bodrum yelkenli yatlar
ada yatçılık yat kiralama
ada yatçılık tekne kiralama
ada yatçılık yat kiralama hizmeti
ada yatçılık bodrumda yat kiralama
ada yatçılık bodrumda tekne kiralama
ada yatçılık bodrum kiralık tekneler
33. The Bodrum Cup başladı
33. The Bodrum Cup başladı

Bodrum'da bu yıl 33'üncü kez düzenlenen 2021 Amerikan Hospital The Bodrum Cup Yat Yarışları başladı. Hızır 1 isimli tekne şampiyon oldu. 

Amerikan Hastanesi Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen American Hospital The Bodrum Cup, kampana eşliğinde düzenlenen törenle başladı. Bodrum'da bu yıl 33'üncü kez düzenlenen Bodrum Cup Yat Yarışları, Pazartesi akşamı başladı ve ilk etap sona erdi. Yarışlara 180 yat ve yaklaşık 1.500 denizci ve turist katılıyor. Yarışmanın teması olarak “Hep Beraber“ seçilmiştir.

18-23 Ekim tarihleri ​​arasında Bodrum'da yapılacak olan The Bodrum Cup yat yarışlarının başlangıcında Pazartesi akşamı Bardakçı Koyu'ndaki METT Hotels & Beach Resorts'ta Isola Sahne Bahçeleri'nde açılış töreni düzenlendi. Düzenleme kurulu başkanı Süleyman Uysal, Bodrum Valisi Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Milletvekili Suat Özcan, yarışmaların onursal başkanı Erman Aras ve ve organizasyonun isim sponsoru olan Amerikan Hospital’ın Başhekimi Dr. Yusuf Babayiğit, METT Hotels & Beach Resorts Türkiye Temsilcisi İlker Yörükoğlu, Bodrum Denizciler derneği Başkanı Erol Erdoğan ve birçok denizci katıldı. Kampanyanın moderatörlüğünü deneyimli moderatör Murat Can Canbay yaptı.

Türkiye'nin ve dünyanın farklı yerlerinden 60'tan fazla tekne ve 1.500 denizcinin yangının harap ettiği bölgelere yelken açtığı yarışlar 23 Ekim'de sona erecek. Dünyanın dört bir yanından sporcuları ve yelken tutkunlarını Bodrum'da buluşturan Bodrum Cup uluslararası deniz festivali perküsyon töreniyle başladı. 60'tan fazla tekne ve 1.500 kişinin katıldığı organizasyonun ilk etabı "Bodrum Yelkenciler Derneği'nin 50. Yılı Sahnesi" bugün çekildi. Müjde Kızılkan, Kerem Görsev ve Teoman'ın konserlerinin de yer aldığı organizasyon, Kissebükü - Bodrum Erol Ağan etabının tamamlanmasının ardından 23 Ekim'de yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

Bodrum Cup organizasyon komitesi başkanı Süleyman Uysal, çok güzel bir yarış olacağını belirterek, "Geçen yıl pandemi nedeniyle 'Yılın Kahramanları' adını verdiğimiz sağlık kahramanları ile bir anma turu yaptık. Yaşadığımız yangın felaketi ile ilgili çok ciddi bir çaba sarf edildi, bu yüzden hem ekonomik hem de bölge halkına destek olmak için tüm yolumuz yangın bölgesine gittik. Bodrum - Bodrum etabını bugün bitirdikten sonra Çökertme'ye gideceğiz. Yarın körfezde çeşitli aktiviteler yapacağız, yerlilerle buluşacağız. Bu nedenle bu yıl destek konulu bir Bodrum Cup düzenliyoruz. Bu yıl 60'ın üzerinde yarış teknemiz yarışa katılıyor. Bunları ayrıca 35 tekne takip ediyor.

Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, genç nesli yelkenle buluşturmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek, “Bu işe başladığımızda özellikle kiralık tekne kullanımını teşvik etmek için genç nesli yelkenle buluşturmaya başladık. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada gerçekten denize meraklı, yelkeni seven o kadar çok gencimiz oldu ki artık burada onların çocukları bugün denizdeler. Gençlerimizi buralara alıştırdık. Bugün bundan daha büyük mutluluk olmaz. Aynı zamanda tabi ki biz hem doğayı korumak açısından hem de denizleri korumak açısından bilinci de oluşturmaya çalışıyoruz. O yüzden dünyaya sevgi mesajları gönderen kocaman bir aile olduk. Bin 500 kişinin deniz üzerinde sergilediği bu güzel görüntüler de hem bölgemiz açısından hem de tanıtım Türkiyemiz açısından da çok değerli.

2021 American Hospital The Bodrum Cup'ın şampiyonu Hızır 1 oldu

Hizir 1

Dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını Bodrum'da bir araya getiren Akdeniz'in en büyük deniz festivalinin 33. yılında yelkenlerini yangın bölgelerine açan yarışçılar ödüllerine kavuştu. Bu yıl yarışların şampiyonu Hızır 1 olurken, Bitci Challenge Cup'ta birinciliği Beluga aldı.

Gulet kategorisinde Jasmin 1, Tırhandil kategorisinde Hızır 1, Mozaik kategorisinde Dafne birinciliği kazandı. Standart A birincisi Levent Kaptan, Standart B birincisi Stihl Vay, Gulet A birincisi Take It Easier, Gulet B birincisi Metro Grandi, Gulet C birincisi Ron, Tırhandil A birincisi Usta K, Tırhandil B birincisi Hızır 1, Mozaik A birincisi Daima, Mozaik B birincisi Dafne ,Cruiser Genel birincisi Sultana, Cruiser A birincisi Lone Raver, Cruiser B birincisi Navita, Cruiser C birincisi Becayiş 61, Performance kategori birincisi Sultana, Katamaran birincisi Wahring Darling olurken Destek kategorisinde ise Fersah birinci oldu.

Whats App