19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Acun Ilıcalı'nın yeni teknesi BALMY

Balmy Teknesi

Balmy Teknesi

BALMY yatının fiyatı 20 Milyon Euro (Yaklaşık 370 milyon TL) olarak duyuruldu.

BALMY nin anlamı Acunun Kızlarının baş harfleridir.

Acun Ilıcalının lüks yatı Balmy

Balmy yat kimin

Acun yatı kaç para

Acunun yatı kaç metre

Acun Ilıcalı Balmy
Acun Ilıcalı yatı nerde yapıldı?
Acun Ilıcalı yatı kaç metre?
Acunun yeni yatı ne kadar?
Balmy kaç para?
Acunun yeni teknesi
Acunun teknesi
Acunun yatı
Acun Ilıcalının yeni teknesi
Acun Ilıcalının yeni yatı
Acun Ilıcalı tekneleri
Acun Ilıcalı'nın yeni teknesi BALMY
Acun Ilıcalı'nın yeni teknesi BALMY

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yeni teknesi “BALMY” yapılmaya başlandığı ilk günden beri çok konuşulmakta. Yat ile ilgili merak edilenler.

Gözde Yat "BALMY"

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yeni teknesi “BALMY” yapılmaya başlandığı ilk günden beri çok konuşulmakta. Başarılı televizyoncunun, yaptığı işler kadar hayatı ve zevkleri ile de sürekli gündemde yer alıyor. Son dönemler de ise yaptığı iş ortaklıklarının yanı sıra 3 yıldır hazırlanmasını beklediği özel yatı ile gündemde.

Çok konuşulan, özel bir tasarıma sahip olan ve ismi de kendi gibi özel olan tekne, fiyatıyla ve 3 yıllık yapım aşaması ile dillerden düşmedi ve mavi sularda görüldükçe de konuşulmaya devam edilecek gibi görünmekte.

Hazırlık ve tasarım aşamalarıyla dillerde olan BALMY, 8 Haziranda suya indiğinde de elbette çok konuşuldu. Yat imalatı aşaması, kullanılan malzemeleri, fiyatı ve tabii ki de özenle düşünülerek konulan adı dillerdeydi.

Kızlarının baş harflerini taşıyan BALMY yatının fiyatı 20 Milyon Euro (Yaklaşık 370 milyon TL) olarak duyuruldu. 3 yıllık yapım aşaması ile yakın markajdan takibe alınan BALMY birçok özelliği ile ayrıcalıklı bir tasarıma sahip.

 

Titizlikle Yapılan Tasarım, Özel Seçilen Malzemeler

3 yılda titizlikle hazırlanan yatın ağırlığı 496 ton iken 6 kamarası bulunmaktadır. Tamamen çelik ve alüminyumdan üretilmesi ile dikkatleri üzerine çekmekte olan yat dillere peleseng oldu. Kullanılan malzemeleri kadar iç tasarımı da seçkin bir yapıya sahip olan BALMY, Acun Ilıcalı’nın ailesinin tüm ihtiyaçları gözetilerek özenle hazırlandı. Ayrıca içerisinde bulunan tenis sahası ve 10 metrelik havuzu ile yok yok özelliklere sahip olan BALMY,  Mengi Yay Yachts’ın inşa ettiği bir yat olmaktadır.

Bu yata dışarıdan bakıldığında fiyatı, ismi, tenis sahası ve havuzu çok konuşulsa bile gizli özellikleri ile de göz önünde yer almakta.

BALMY, suyun altında  kalan kısmı için dalga dengeleyici parçaları ile fırtına olmadığı sürece sabit bir şekilde kalarak içinde gezinirken normal zemin hissi uyandırmakta. Havuzu, mutfağı, ayrı yatak odaları, banyoları ile detayları derinlemesine göz önüne seren yatta, 10 kişilik misafir kapasitesi ve 8 kişilik mürettebatı ile denizde maksimum 14.5 deniz mili hıza sahiptir.
 
BALMY'nin Çok Konuşulan İç Tasarımı

BALMY, her katında uzun camları ile sürekli doğal ışık alma özelliğin sahip. 47 metre uzunluğunda bulunan BALMY yatın yanında elektrikli sörf tahtası, su bisikleti, iki hız teknesi, dizel jet botu ile  kendi içerisinde tamamlanan parçalarıyla göz kamaştırmaktadır.

Sade dizaynı ile kendinden söz ettiren BALMY, birçok oturma alanı ve içerisinde bulunan birkaç banyosuyla manzaraya karşı duş keyfi sunmaktadır. Böylelikle mavi turda farklı deneyimlere kapı açmaktadır.

Geniş güvertesi ile oturma ve güneşlenme alanına sahip olan yat, spa havuzu ve arka şezlonglar için yer alan bölümü, korunaklı kokpiti, kıç tarafında bulunan oturma alanıyla denizin tadını çıkarmak için mükemmel bir manzaraya sahip. İçerisinde bulunan beach club, eğlenceli dakikalar için bulunmayacak bir fırsat tanımaktadır.

Farklı kişiliği ve zevkleri ile Türkiye'ye mâl olmuş, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı başarılarının yanı sıra artık lüks yatı ile konuşulmaya devam edecek gibi duruyor. Bu konuya vâkıf, bu işin meraklısı birçok kişiye örnek olan BALMY, görenleri kendine hayran bırakırken, yat ile küçük bir mavi yolculuk isteğini de tetikliyor.

Medya gündeminde işi ve özel hayatı ile yakın takibe alınan Acun Ilıcalı, hayallerini gerçekleştirme konusundaki azmi ve başarılarıyla birçok konuya imza atarak kendinden bahsettirmeye devam edecek gibi görünmekte.

BALMY ile küçük bir mavi tur birçoğumuzun hayalleri süslemeye başlamışken örnek oluşturan yat, emlakçıların gözdesi ve meraklısının ilgi odağı olmayı sürdürecek.

Whats App