19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Uygun Fiyata Yat Kiralama

Uygun Fiyata Tekne Kiralama

En Uygun Yat Kiralama

En Uygun Tekne Kiralama

Uygun Yat Kiralama Fiyatları

Uygun Tekne Kiralama Fiyatları

Yat Kiralama Fiyatları

Tekne Kiralama Fiyatları

Yat Kiralama Tatili

Tekne Kiralama Tatili
Yat Tekne Kiralama
Uygun Fiyata Yat Tekne Kiralama
Boğazda Yat Kiralama
Boğazda Tekne Kiralama
İstanbul Boğazı Yat Kiralama
İstanbul Boğazı Tekne Kiralama
Ege ve Akdeniz Kıyıları Yat Kiralama
Ege ve Akdeniz Kıyıları Tekne Kiralama
Ada Yatçılık Uygun Fiyata Yat Kiralama
Ada Yatçılık Uygun Fiyata Tekne Kiralama
Ada Yatçılık ile Yat Kiralama Sektöründe En Uygun  Fiyatları Sizlere Sunuyoruz
Ada Yatçılık ile Yat Kiralama Sektöründe En Uygun Fiyatları Sizlere Sunuyoruz

Nisan ayının sonuna ve Mayıs ayının başına gelmemiz ile birlikte yat kiralama sektörüne olan talep artmış durumda. Sizlere en uygun fiyatlarımızla hizmetimiz hakkında bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz.

Nisan ayının sonlarına vardığımız bugünlerde sahilde yürürken veya koşarken boğazda seyir eden motor yatları daha sık görebiliyorsunuz.Ramazan ayının başlaması ile birlikte bayrama özel yat kiralama talepleri hızla artmakta. İster boğazda iftar yemeği,evlilik teklifi, yıldönümü,şirket misafirlerine kahvaltı olsun isterse Ege ve Akdeniz kıyılarında mavi yolculuk tatili olsun insanların yat kiralama talepleri havaların ısınması ile hızla artmış durumda.

12 AY KESİNTİSİZ EN UYGUN FİYATA YAT KİRALAMA HİZMETİ

Ada yatçılık olarak yılda 12 ay sizlere en uygun şekilde yaz aylarında Ege ve Akdeniz kıyılarında başta MarmarisGöcekFethiyeBozburun, Bodrum olmak üzere İstanbul’da ise Boğazda yat kiralama hizmeti olarak uygun fiyata hizmet vermekteyiz.İstanbul boğazında yat kiralama hizmetimizde soğuk ve yağışlı havalarda şeffaf branda ile tamamen kapatılarak dışarıdaki olumsuz havadan etkilenilmesinin kesin olarak önüne geçiliyor. Müşterinin talebine göre soğuk havalarda yat ışıtımı ile rahat bir hizmet sunmaktayız.  Yaz ve kış ayları süresince yat kiralama fiyatlarında bir değişiklik olmayıp tüm sene boyunca aynı fiyat teklifleri sunuluyor.

İSTANBUL BOĞAZI YAT KİRALAMA'DA İSTEDİĞİNİZ YERDEN KALKAN KİRALIK YATLAR

Lüks yatların Bebek, Kuruçeşme ve Arnavutköy yata giriş yapmak ve program sona erdiğinde inmek isteyen misafirlerin bu sahilleri kullanmaları uygundur fakat Kuleli ve Kandilli sahillerinden Anadolu yakasında oturan misafirlerin trafiğe takılmadan ve ekstra ücret talep etmeden lüks yatlara alınabilmesi mümkündür. Ayrıca iskele ve marina gibi ücretli kullanıma açık olan yerlerin kullanılmasını talep eden misafirlerin de bu noktalarda palamar ücretini ödemeleri gerekecektir çünkü İstanbul'da yat kiralama hizmeti sunan tüm firmalar ücretsiz alış/bırakış noktalarını kullanmaktalar. Kiralık yatların bağlı olduğu sahillere uzak mesafedeki Ortaköy, Beşiktaş, Üsküdar, Beylerbeyi, Beykoz, Emirgan, Tarabya, İstinye ve benzeri sahilleri kalkış ve varış noktası olarak kullanmak isteyen misafirlerden ekstra ücretler talep edilir. 

GÜNLÜK KİRALAMALARDA 10.000 TL, SAATLİK 1.500 TL FİYATLAR
 
Ada Yatçılık aracılığı ile kiralayacağınız teknelerin saatlik kiralama ücretleri yatların büyüklüğüne ve standardına göre 1.500TL ila 7.000 TL arasında değişkenlik göstermekte olup, günlük kiralama ücretleri ise 10.000 TL ile 40.000 TL arasında değişmektedir. Genelde boğaz turunun tam keyfini çıkarabilmeniz için minimum 2 saatlik bir kiralama süresi önermekteyiz. Dolayısı ile 2 saatli yiyecek ve içecekler hariç bir kiralama için ödeyeceğiniz toplam ücret 3.000 TL olacaktır. Teknelerin kapasitesi ortalama 10-12 kişidir. Bu fiyat tekne için belirlenen toplam ücret olup, kişi sayınıza göre kendi aranızda bölüşülebilir. İstanbul Boğazındaki tanınmış restoranlardan taze ve sıcak olarak temin edilerek müşterilerimize servis ettiğimiz menülerimizin fiyatları ise kişi başı 250 TL den başlamaktadır. Kahvaltı menümüz kişi başı 200 TL’dir. Alkolsüz kokteyl menümüz ise kişi başı 150 TL den başlamaktadır. Limitsiz yerli içki paketimiz kişi başı ortalama 150 TL olup, menü fiyatına ekstra olarak eklenebilir. Limitsiz yerli içki paketimizde yerli marka bira, şarap, vodka, gin ve rakı seçenekleri mevcuttur. Bunun haricinde müşterilerimiz belirli zamanlarda kendi yiyecek ve içeceklerini getirebilirler. Bu durumda tekne ekipmanları ve garson hizmeti için bir servis bedeli ödenmesi gerekmektedir. Bu ücret ise ortalama 300 TL den başlamaktadır. Genelde teknelerimizde her 10 kişiye 1 adet garson tahsis edilir. Belirttiğimiz rakamlar bu yazının yayınlandığı tarih itibari ile ortalama fiyatlar olup, teknelerin büyüklüğü, standardı ve verilecek servise göre değişebilir. Grubunuza özel boğaz turu tekne kiralama hizmeti için teklif almak isterseniz, bizimle iletişime geçmenizi öneririz.
 

EGE VE AKDENİZ KIYILARINDA EN UYGUN FİYATA KİRALIK YATLAR

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte en uygun fiyata kiralık tekneler listemize göz atmanızı öneririz.Uygun fiyata yat kiralama hizmetimiz için bizler ile iletişim kurabilir ve teklif alabilirsiniz.İstanbul boğazda yat kiralama hizmetimiz için en kısa kiralama süresi 2 saat olarak belirlenmiştir.İyi eğlenceler dileriz.

Whats App