19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Adalar Yüzme turu

Boğazda Yüzme turu

Beykoz yat kiralama

Poyrazköy yat kiralama

Sarıyer yat kiralama

Beykoz yüzme turu

Sarıyer yüzme turu

Poyrazköy yüzme turu

Burgazada yüzme turu

Adalar ve Boğazda yüzme turu
Adalar ve Boğazda yüzme turu

Adalar ve Boğazda yüzme turu organizasyonu ile, İstanbul’un en güzel koylarında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Adalar ve Boğazda yüzme turu tekne kiralama organizasyonu son yıllarda İstanbul ve çevresinde ikamet eden birçok müşterimiz tarafından yoğun talep görüyor. Son zamanlarda sıcak yaz günlerini keyifli bir şekilde değerlendirmenin en basit yolu tekne kiralayarak İstanbul çevresinde yüzme turu yapmaktan geçiyor.  Adalar ve Boğaz hattında bulunan birçok eşsiz koy ve Marmara denizinin büyüsü, bu konudaki taleplerin artmasındaki en büyük etken. Özellikle hafta içi yada hafta sonu gündüz saatlerinde portföyümüzde bulunan boğazda yat kiralama yapabileceğiniz herhangi bir tekne ile, saat 09:00-17:00 arası arkadaş grubunuzla hem gezi yapabilir hem de denize girebilirsiniz. Ortalama 8-15 kişilik gruplar halinde kiralayabileceğiniz motoryatlar ile dilerseniz yemekli yada yemeksiz olarak bu turları sizlerin istekleri doğrultusunda organize ediyoruz. Yüzme turları için genelde Adalar bölgesini yada boğazda Poyrazköy çevresini önermekteyiz. Bu bölgelerde bulunan yerel balık restoranlarında yemeğinizi yiyebilir veya tekneye servis alabilirsiniz. Yüzme turu organizasyonlarmız blok kiralama kapsamında olup, yaklaşık 7-8 saatlik bir periyot için toplam fiyatlandırma yapılmaktadır. Fiyatlar kişi sayınıza ve teknenin büyüklüğüne göre değişmektedir.

ADALAR ve BOĞAZDA YÜZME TURU

Adalar bölgesini ziyaret etmek isteyen müşterilerimize Heybeliada, Bugrazada ve Büyükada'nın en popüler koylarını, boğaz hattında kalmak isteyenlere ise Sarıyer, Poyrazköy ve Beykoz'un deniz suyunun en temiz olduğu koyları öneriyoruz. Yüzme turları sabah 09:00 da çıkış yapılıp aynı gün akşam üzeri 17:00 civarı bitecek şekilde toplamda ortalama 8 saat olarak düzenlenmektedir. Tura daha geç başlamak isteyen müşterilerimiz için saat 10:00 başlangıç ve 18:00 bitiş şeklinde organizasyonlarda yapılabilmektedir. Dilerseniz tur başlangıcında kahvaltı servisi de alabiliyorsunuz. Genelde akşam kiralama organizasyonları saat 19:00'da başlayacağı için yüzme turunun bitiş saati saat 18:00 den sonraya bırakılamıyor. Genelde teknelerin bir sonraki gruplar için hazırlanması ve temizlenmesi için ortalama 1 saat gibi bir süre gerekiyor. Adalar veya Boğazda yüzme turu yapabileceğiniz koylara gitmek ve dönmek için her biri 1,5 saat olan ve toplamda 3 saati bulan bir yolculuk yapmak gerekiyor. Dolayısı teknelerimiz ile aynı gün içerisinde hem Adalar’a hem de Boğazda farklı noktalara uğrama imkanı bulunmuyor. Misafirlerimizin tur başlangıcında gidilecek bölge konusunda tek bir seçim yapması gerekiyor.

KENDİ YİYECEK ve İÇECEKLERİNİZİ TEMİN EDEBİLİRSİNİZ

Tur sırasında yolculuk yaparken teknede kahvaltı servisi alabilirisiniz. Çok çeşitli veya serpme kahvaltı menüsü olarak müşterilerimize sunduğumuz paketlerden birini alabilir veya kişi sayınıza göre kahvaltılık ya da öğlen ve akşam üzeri servis edilmesi için atıştırmalıklarınızı kendiniz organize etme ve tekneye getirebilme opsiyonunuzda var. Yada dilerseniz yüzme turu yapacağınız bölgedeki yerel restoranlara uğrayıp, oralarda yemek yiyebilir ve vakit geçirebilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerin misafir tarafından tekneye dışarıdan getirilmesi koşulunda, teknede bulunan servis ve mutfak malzemelerini kullanabilirsiniz. Bu durumda bizler misafirlerimizin kişi sayısına göre tekneye servis personeli temin ediyoruz. 1 adet garson için müşterinin ödemesi gerektiği ücret ortalama 200 TL’dir. Her 8 kişi için 1 servis personeli ideal olacaktır. Servis personelimiz hem misafirlerimize hizmet edecek ve aynı zamanda teknenin toparlanması ve düzeni konusunda da yardımcı olacaktır. Standardı daha lüks teknelerimizde dışarıdan gelecek catering yada yiyecek içecek için ekstradan servis ücreti talep edilmektedir. Bu ücret ise ortalama 400-500 TL aralığındadır.

SİZE ÖZEL YÜZME TURU ORGANİZASYONUNUZU YAPIN

2022 yılında yüzme turu fiyatları Adalar veya Boğaz için 7000 TL'den başlamaktadır. Bu ücret teknenin standardı ve kişi sayısına göre değişmektedir. Yukarıda verdiğimiz fiyat ortalama 6-8 kişinin rahat edebileceği 20-22 metre bir tekne için örnek olarak verilmiştir. Özel gruplarınız için kesin teklifi için, sitemizde boğaz turu yat kiralama bölümünden beğendiğiniz tekne ile ilgili bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Telefon yada e-posta ile iletişime geçmenizi gerektiren bir diğer önemli konu ise teknelerin müsaitlik durumlarıdır. Talebinizin ardından teknelerin müsaitlik bilgilerini ve fiyat teklifini sizlere kısa süre içerisinde iletmiş olacağız. Turunuzun onaylanmasının ardından kesin rezervasyon için ön ödemenin alınması gerekmektedir. Kaparo ödemesi haricindeki kalan bakiye tekneye bineceğiniz güne kadar ödenebilmektedir. Tekneye biniş saatinden önce bakiyenin tamamının tahsil edilmiş olması gerekmektedir. Erken yapılan rezervasyonlarda %10 indirimimiz mevcuttur.

Whats App