19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Bodrum milyon dolarlık yatlara ev sahipliği yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tekne iskelesine 3 büyük lüks yat birbiri ardına demir attı.

Flying Fox

CloudBreak

Madame Gu

Bodrumda yat kiralama

Bodrumda tekne kiralama

Kiralık tekneler bodrum

kiralık yatlar bodrum

Bodrum lüks yatlar
Bodrum lüks tekneler
ada yatçılık bodrum kiralık tekneler
ada yatçılık bodrum kiralık yatlar
ada yatçılık tekne ve yat kiralama
bodrum tekne kiralama fiyatları
bodrum yat kiralama fiyatları
bodrum mavi yolculuk
bodrum da mavi yolculuk tatili
bodrumda tatil
ada yatçılık mavi tur tatil
Bodrum milyon dolarlık yatlara ev sahipliği yaptı
Bodrum milyon dolarlık yatlara ev sahipliği yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tekne iskelesine 3 büyük lüks yat birbiri ardına demir attı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tekne iskelesine 3 büyük lüks yat birbiri ardına demir attı. Lüks yatları görenler dakikalarca seyrederken, her yattaki helikopterler de dikkatlerden kaçmadı.

Rus milyarder Andrei Skoch'un 4 aydır Bodrum'da bulunan 400 milyon dolar değerindeki 100 metre uzunluğundaki mega yat "Madame Gu" ilçe merkezindeki iskeleye demir attı.

İçerisinde mini saray görünümündeki 6 kabinli yatta ayrıca helikopter pisti de bulunuyor. Yatta ayrıca jakuzi, spor salonu, ofis, asansör, eğlence merkezi, restoranlar, sauna, buhar odası, jet ski ve altta 2 araçlık garaj bulunmaktadır. Yatın yakıt ikmali yapacağını ve bölgeden ayrılacağını öğrendik.

Madame Gu

FLYING FOX GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

Geçen yıl Bodrum ve Muğla koylarından geçen ünlü Amazon milyarderi Jeff Bezos'un kiraladığı yatı Flying Fox da geçtiğimiz haftalarda Bodrum'a ulaştı. Bodrum koylarında bir haftadır seyir halinde olan yat, iskeleye demir attı.

Flying Fox

136 metre uzunluğundaki yat, Cayman Adaları bayrağı altındaki motorlu yatlar arasında 18. sırada yer alıyor. 2 helikopter iniş pistinde 1 helikopter bulunan mega yatta spa, spor salonu, yüzme havuzu, jakuzi, su sporları ve sinema bulunmaktadır. Görünüşe göre haftalık kirası 3 milyon euro olan yat bir süre limanda olacak.

YILDIZLARIN GÖZDESİ BODRUM'A DÖNDÜ

Jennifer Lopez, Heidi Klum, Julia Roberts gibi dünyaca ünlü birçok ismin favorisi olan mega yat "Cloudbreak" bu yıl ilçeye geri döndü.

72 metre uzunluğundaki helikopterli 200 milyon dolarlık yatta havuz, sauna, masaj odası, sinema ve spor salonu gibi imkanlar bulunuyor.

Cloudbreak

22 mürettebatın bulunduğu yat aynı anda 40 kişiyi ağırlayabiliyor. Geminin rıhtımına demirlenen, çelik gövde ve alüminyum üst binalı yatın yakıt ikmali yaptığı biliniyor.

BILL GATES YENİDEN BODRUMDA

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zenginlerinden biri olan Bill Gates, lüks yatını Bodrum'a yanaştırdı.

Dünyanın en zengin insanlarından Microsoft'un kurucusu Bill Gates, antik İzmir Efes tiyatrosunu ziyaret ettikten sonra sabah erken saatlerde yatıyla Bodrum'a geldi.

107 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki lüks yat 'Lana', limana girmediği için limanın dışına demir attı. Yatın haftalık kirasının 1.800.000 Euro olduğu iddia ediliyor. Öte yandan Gates'in Bodrum Kalesi'ni ziyaret ettiği ve ardından yatına gittiği bildirildi.

Lana Benettti

Benetti'nin en yeni 107 metrelik yatı Lana, Benetti'nin en büyük yatlarından biridir. 5 güverteye sahip olan Lana'da dinlenme ve dinlenme alanları, geniş bir yemek odası, eğlence odası, lüks odalar, spa, bar, jakuzi, spor salonu, hamam ve çok daha fazlası bulunuyor.

Güvertede açık yemek alanı, dinlenme ve güneşlenme alanlarının yanı sıra açık havuz ve bar bulunmaktadır.

Yatın konaklama kapasitesi uzunluğuna göre oldukça küçük olup, 34 kişilik mürettebat kapasitesi ile bu alanda çok sayıda personele ihtiyaç duyulmaktadır. 8 süitte toplam 12 misafir ağırlayabilmesinin nedeni, kalabalıktan ziyade çok lüks konaklama ve bol tekne içi aktivite sunmasıdır.

Whats App