19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Dünyanın en büyük yatı

Dünyanın en uzun yatı

Somnio

Somnio Yat

Somnio Tekne

Dünyanın en büyük yatları

Dünyanın en uzun yatları

Yat Satışı

Satılık Yatlar

Dünyanın en pahalı yatları
Dünyanın en pahalı yatı
En pahalı yatlar
Dünyanın en pahalı teknesi
En pahalı tekneler
Yat ve Tekne Haberleri
Yat Haberleri
Tekne Haberleri
Ada yatçılık haberler
Denizcilik sektörü haberleri
Haberler
Dünyanın En Büyük Yatı Olacak Olan 'Somnio' 2024 Yılında Suya İndirilecek...
Dünyanın En Büyük Yatı Olacak Olan 'Somnio' 2024 Yılında Suya İndirilecek...
Dünyanın en büyük yatı olacak olan Somnio Abu Dabi kraliyet ailesinnin sahip olduğu Azzam adlı yattan 40 metre daha uzun olacak.
 
2024 yılında suya indirilecek olan Somnio yatının ayrıntıları ortaya çıktı. Yat İsve.li Winch Design ve Tillberg design tarafından tasarlandı. Norveçli Vaard tersanesinde inşa edildi. Yat 222 metre boyunda olup 160 ila 650 metrekare büyüklüğünde 39 özel daire bulunuyor. Değeri ise 600 milyon dolar.
 
222 metre boyunda ve 33.500 GT'lik yatta 160 ila 650 metrekare arasında değişen 39 lüks daire bulunmaktadır ve bu daireler kişiye göre özelleştirilebilinir niteliktedir. Daireler 6 güverteye yayılmıştır.
Deniz kabuğu şeklindeki yataklar,geniş yaşam alanları ve duvar aynaları ile donatılmış dairelerde üst güvertenin büyük bölüm kapladığı vurgulandı.
 
Dünyanın en büyük yatı olarak lanse edilecek olan Somnio da daire alanların kimliklerinin gizli tutulacağı ve mahremiyete özen gösterileceği vurgulandı.
 
10 bin şilelik şarap mahzeni ve tadım odasının yer aldığı Somnio'da spor ve eğlence salonları ve bir dizi restoran yer alıcak. Gemide ayrıca birinci sınıf tıbbi bakım merkezleri ile keşif gezilerinde kullanılacak araştırma laboratuvarları da bulunuyor.
 
Somnio Akdeniz'den Ankartikaya kadar her bölgede keşif gezileri yapabilecek donanıma sahip olduğu da özellikle vurgulandı.
Whats App