19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Feadship

Project 2024

Feadship projeleri

Feadship Yat İmalatı

Feadship Yat Tasarımı

Süper yat proje

Mega yat proje

Yat Tasarımı

Jan-Bart Verkuyl

Yenilikçi yat projeleri
En son yat tasarımları
Teknolojik yatlar
Mega yat konsept
Süper yat konsept
Yat Helikopter pisti
Süper yat iç tasarım
Yat jakuzi
Yat beach club
Yat havuz
Yat güverte
Feadship imzalı 72 metrelik süper yat Project 2024
Feadship imzalı 72 metrelik süper yat Project 2024

Feadship tarafından inşa edilen 72.6 metrelik mega yat Project 2024 açıklandı

Hollandalı bir yat imalatı firması olan Feadship, 72m yüksek hızlı lüks bir yat prototipi olan Project 2024'ü sunmak için Nauta Design ile işbirliği yaptı. Bir çevrimiçi medya brifinginde açıklanan Proje 2024, Nauta ile işbirliği içinde tasarlandı ve Feadship De Voogt Naval Architects tarafından deniz mimarisini öne çıkarıyor.

Fikir, imalatçıya göre bir dizi müşteri talebine yanıt olarak geliştirildi ve "yeni bir yapının karmaşık teknolojik yönleri konusunda hiçbir uzmanlığı veya endişesi olmayan" müşterilere göre tasarlandı. Öte yandan Project 2024, "inanılmaz sayıda özelleştirilmiş yüksek ürün seçeneği" sağlar. Gerekli mühendislik ve deniz tasarımı dahil olmak üzere önemli teknolojik bileşenlerin çoğu halihazırda geliştirilmiştir. Müşteriler dağıtımda zamandan tasarruf edebilecek ve bunun sonucunda "kendi kişiselleştirilmiş Feadship'lerini inşa etmekte" özgür olacaklar. Sonuç olarak mega yat, 2024 yazına kadar zamanında teslim edilecek.

Baş ürün stratejisti Farouk Nefzi'ye göre, Proje 2024, sektördeki tasarımcılar tarafından önerilen birçok yenilikçi süper yat tasarımından etkilendi. “En güncel yenilikler ile çok sayıda çarpıcı ütopik konsept gördük. Ancak asıl mesele şu anda gerçekten neyin mümkün olduğu ve şimdi ne tür bir yaratıcılığın uygulanabileceğidir." Proje, Feadship'e göre "en yüksek hassasiyet derecesine odaklandı" ve "bugün mevcut olan hemen hemen tüm lüks yat prototip modellerinden önemli ölçüde ayrı."

Nauta ve imalatçı arasında başka bir Feadship lüks yat projesinde yapılan işbirliğinden doğdu ve şirkete göre: “Onların işbirlikleri, onları, nasıl atlayacaklarını bilmek isteyen potansiyel müşterileri için mükemmel bir Feadship'in nasıl tasarlanabileceğini hayal etmeye teşvik etti. Bu yeni bir tasarım uygulamasının erken teknolojik dönemi." Nauta ve Feadship, Feadship De Voogt Tasarımcıları ile "tüm ortak deneyimlerini birleştirecek benzersiz bir konsept" tasarlamak ve geliştirmek için birkaç ay harcadılar.

72m Project 2024, çelik gövdeli ve alüminyum üst gövdeli, tamamen Tier III uyumlu bir mega yattır. Feadship'in CEO'su Jan-Bart Verkuyl, mühendislik ekibinin çeşitli pazar lideri tasarım geliştirmelerini konsepte entegre etmeye çalıştığını belirtti. Dayanıklılık, gelecekteki yaratıcılık ve yenilikçilik ve modern özellikler bunlardan sadece birkaçıdır. Firma, "Müşterilerin yakınlarıyla daha sık zaman geçirebilecekleri bir konsept yaratmak istedik" diyor. Sonuç, mevcut tüm imalat trendlerini içeren 70 metrelik özel bir yattır. İnsanların yatlarından çıkmalarına izin verilmesinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, bu nedenle kıçta bir büyük helikopter pistinin yanı sıra dışarıda ve içeride çok sayıda pencere ve bağlantı var."

Ana dış elemanlar, deniz manzaralı ve iç ve dış bağlantılı geniş ekranlar, daha küçük boyut ve "zarif" küpeşteleri içerir. 564 metrekarelik iç alanı, geniş bir ana kabinde, VIP kabinde 12 misafir uyuyarak ve çift kişilik veya ikiz olarak yapılandırılabilen 8 ekstra oda ile tamamen müşterinin tercihlerine ve isteklerine göre özelleştirilebiliyor. Ana güvertenin önünde yer alan ana kabin, bir "netlik havası" üreten giysi parçaları ve kaplamalı yüzeylerle "bireysel mahremiyet ve eğlence sığınağı" olarak tanımlanıyor. Süitte kendisinin ve eşinin ayakta dolapları, bir salonu ve daha yüksek güvertenin üst lobisine ve açık yemek salonuna neden olan kişisel bir balkon vardır. Müşteri isterse ekstra oturma yerine dönüştürülebilmesine rağmen, bunun yerine üst güvertede bir helikopter pisti belirlenmiştir.

Yukarıda bahsedilen güneşlenme güvertesi üç ana bölüme ayrılmıştır. Ön kısımda bronzlaşma için düzenlenmiş bir Jakuzi bulunurken, orta alanda yarı saydam rüzgarlık levhalarla korunan 12 kişilik bir oturma alanı bulunmaktadır. Kıç tarafta bir adet bar vardır. Büyük bir yemek asansörü her iki katı da kapsar ve bir yürüyen merdiven ziyaretçileri yatın etrafında taşıyacaktır. Zemin katta, arka bölüm, büyük perdelere ve panoramik deniz manzarasına sahip bir bar ve yemek alanına ayrılan ana salona gider. Ayrıca, salona teraslar ekleyerek denizin üzerine uzanma lüksü de var.

Alt bölümün arkasında yer alan beach club öne çıkan bir özelliktir. Havuz bar, büyük kare yan kanatlar sayesinde yüzde 80 daha genişletildi. Alanda ayrıca 3,3 metrelik bir havuz ve bol miktarda oturma yeri bulunmaktadır. Çatı katındaki bar, arkada kıvrımlı basamaklarla güverteye sıkı bağlara sahiptir - ailelerin plaj kulübünde oynayan çocuklarla ilgilenmesine olanak tanıyan bir düzen öğesi. Verkuyl, beach club fikrini şöyle yorumladı: "Teknelerin içinde çok sayıda beach club inşa ediliyor, ancak biz gerçekten beach club'ların genişlemesini ve daha da büyümesini izliyoruz." Sizi çevrenizdeki suya bağlayan çekici bir oda - sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyeceğiniz bir yer. " Proje 2024'te ayrıca 18 kişilik mürettebat, ayrıca bir kaptan kamarası ve alt güvertede 8 ekstra personel kabini vardır.

Whats App