19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Marmaris yat kiralama

marmaris mavi yolculuk

marmaris mavi tur

marmaris mavi yolculuk tatili

marmaris tatil

marmaris yat tatili

marmaris tekne tatili

marmaris mavi yolculuk tatili

marmaris mavi yolculuk tekne tatili

marmaris gulet kiralama
marmaris yat kiralama
marmaris motor yat kiralama
marmaris yelkenli yat kiralama
marmaris tekne turu
marmaris tekne tatili
ada yatçılık yat kiralama
yat kiralama
tekne kiralama
ada yatçılık
yat tekne kiralama
Mavi yolculuk sezonu başladı.. Marmaris'te yelkenler fora!
Mavi yolculuk sezonu başladı.. Marmaris'te yelkenler fora!

Uzun bir kışın ve kasvetli pandemi döneminin ardından mavi yolculuk tatili yeniden başladı.Marmaris'te hava sıcaklığının 30 dereceye dayandığı bugünlerdehem cennet koylar bakımından hem fiyatlar bakımından marmaris eşsiz bir seçenek.

Ormanla çevrili koylar,koyu mavi ufuklar,altın renkli kumsallar, yelkenleri şişiren tatlı rüzgârlar, teknenin bordasına vuran dalgaların sesi ve doyasıya deniz kokusu.. Tüm bunlar uygun fiyata Marmaris Yat Kiralama sayfamızdan seçenekleri görebilirsiniz. 

Kahvaltının ardından güvertede Datça Yarımadası üzerinden Gökova Körfezi’nde son bulacak tura katılmak ister misiniz? Ya da eşsiz benzersiz marmaris koylarını keşfetmek...Marmaris Körfezi çıkışında kısa seyirlerle İçmeler Plajı, Cennet Adası ve Kadırga Burnu gezileri bizi bekliyor. Turunç açıklarında su sporları yapmak da bir başka seçenek.

MAVİ YOLCULUK İLE İLGİLİ GENEL SORULAR

Tur tarihleri ve kaç gün sürdüğü:

Genellikle 3 (perşembe-pazar), 5 ya da 7 gece (haftalık). Kısa, orta veya uzun rotalardan birini tercih edebilirsiniz. Büyüleyici doğa manzarasının yanı sıra Osmanlı’nın zengin tarihi mirasını da keşfedebilirsiniz.Genelde turlar nisan ayında başlar ve kasım ayının ortasına kadar sürebilir.

Tekne ve rota seçimi

Güney Ege’deki mavi turlar genelde başladıkları limanda biter. Bazen başlangıç ve bitiş limanları farklı olur ama bu final mutlaka Bodrum, Marmaris, Bozburun, Göcek ve Fethiye gibi lojistiğin kolay olduğu bir yerde yapılır. Katılacağınız kişi sayısına göre kabin çeşitleri seçilebilir ve zevkinize göre yelkenli, motor yat veya gulet seçebilirsiniz.

Temizlik, yemek vs...

Çift kişilik geniş yataklı, sıcak-soğuk klima ayarlı kabinlerde özel banyolar var. Bir uzman kaptanla bir veya iki kişilik hizmet personeli size eşlik ediyor. Yine teknenizde kıyıya pratik ulaşmanızı sağlayacak bir bot hazır bekletiliyor. Nevresim ve havlular sık sık değiştiriliyor.

Yat Kiralama Fiyatları

3-4 kabinli, 6-8 kişilik küçük aile grupları için haftalık tur fiyatları, nisan, mayıs ve ekimde 40 bin liradan başlıyor.aşlangıç fiyatı haziran ve eylülde 50-55; temmuz-ağustos aylarında 60-70 bin lira. Yemek ve içecekler hariç tekne kullanımı, personel, liman, temizlik ve sigorta gibi maliyetler dahil. Tekne büyüdükçe fiyat artıyor. 2022 yılında kişi başı maliyet ortalama, 1 haftalık tatil için, yaklaşık 7-8 bin lira olarak öngörülebilir.

Yat kiralama ile ilgili detaylı bilgiye linke tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Whats App