19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Metaverse'de 650.000 $'a Satılan Mega Yat, Sandbox Sanal Dünyasının En Pahalı NFT'si Oldu
Metaverse'de 650.000 $'a Satılan Mega Yat, Sandbox Sanal Dünyasının En Pahalı NFT'si Oldu

"Metaflower Super Mega Yacht", iki helikopter pisti, sıcak kaplıcalar ve bir DJ kabini ile üç katlı beyaz sanal lüks bir gemidir.

Metaflower Super Mega Yacht, Metaverse geliştiricisi Republic Realm tarafından 149 ETH (yaklaşık 650.000 USD) karşılığında başarılı bir şekilde açık artırmaya çıkarıldı ve bu da onu Sandbox'taki en pahalı NFT varlığı haline getirdi.

Sandbox şu anda adidas, Atari, Bored Ape Yacht Club, Binance, Snoop Dogg, The Smurfs, DeadMau5 ve diğerleri gibi işletmeler ve ünlülerle işbirlikleri ile en popüler metaverse oyunlarından biridir. Sitede, Republic Realm 100 özel adadan oluşan bir dizi "Fantezi Adaları" yarattı.

Sandbox sanal oyun ortamında 650.000$'a (kabaca 4,8 rupi) dev bir tekne açık artırmaya çıkarıldı. Metaverse'in bir parçası olan bu sanal lüks gemi, "Metaflower Super Mega Yacht" olarak adlandırılıyor ve diğer zengin olanakların yanı sıra iki helikopter pisti, jakuziler ve bir DJ kabinine sahip. Metaflower teknesi, kullanıcıların dijital öğeler edinmelerine, kendi oyunlarını oluşturmalarına ve deneyimlerinden para kazanmalarına olanak tanıyan Ethereum blok zincirinde oluşturulan sanal bir ortam olan Sandbox'ta satılan en pahalı, takas edilemez token (NFT) haline geldi.

Metaverse, İnternet'in tam olarak çalışan bir sanal ortamı destekleme kapasitesine sahip üç boyutlu, gelecekteki bir sürümüdür.

Metaverse kavramının oyun ve kripto endüstrilerinde yankılanmaya başladığı bir zamanda, bu işlemin haberi sosyal medyada hızla yayıldı.

Fotoğraflara göre bu tekne üç katlı ve beyaz renkli. Bu NFT, 149 Ether jetonu kullanılarak ödendi.

Bir metaverse geliştiricisi olan Republic Realm, maliyetli dijital varlığı yayınladı. Premium NFT serisinin bir parçası olarak The Sandbox için özel olarak oluşturuldu. Bu serideki diğer ürünler arasında özel adalar, sürat tekneleri ve jet ski bulunmaktadır.

Ancak bu, bir metaverse mülkünün önemli miktarda paraya satıldığı ilk sefer değil.

Bu ayın başlarında, Ethereum blok zincirinde oluşturulan merkezi olmayan, 3 boyutlu bir sanal gerçeklik ortamı olan Decentraland'daki bir arsa 2.43 milyon dolara (yaklaşık 18 crore Rs) satıldı. İnsanlar, alternatif bir dünyada yaşama deneyimlerini kişiselleştirmek için sanal avatarları için araziler, mülkler ve giyilebilir ürünler satın alabilirler. Satın alınabilecek tüm nesneler NFT'lerdir - parasal değeri olan dijital koleksiyonlardır.

Axie Infinity'nin sanal oyun dünyasındaki bir başka dijital mülk arsası, 2.3 milyon dolara (yaklaşık olarak 17 crore) satın alındı.

Bloomberg Intelligence'a göre, metaverse için iş fırsatı 2024 yılına kadar 800 milyar dolar (yaklaşık 59.58.719 crore) olacak.

Facebook'un bu yılın başlarında "Meta" olarak yeniden markalaşmasının ardından, Microsoft, Nvidia Omniverse ve Roblox Metaverse gibi diğer dijital devler metaverse oluğuna giriyor.

NFT arazisi üzerine inşa edilmiş evlerden oluşan adalar koleksiyonu 24 saatten kısa bir sürede tükendi ve şimdi 63.9 ETH (yaklaşık 280.000 USD) taban fiyatına sahip. Eşi görülmemiş Metaflower Yacht, Fantasy Islands gelişiminin bir uzantısıdır ve özel adalar, jet ski ve sürat teknelerinin yanı sıra özel adaları içeren bir lüks NFT paketi olan Fantasy Collection'a giren türünün tek örneği bir NFT'dir. üyelere özel plaj kulübüne ve Fantasy Marina'ya erişim. İki helikopter pisti, çeşitli salonlar, jakuzi ve dans pisti dört katlı yatta sunulan imkanlar arasında. NFT'ye her açıdan bir bakış.

Metaflower Yacht, Republic Realm'in zaman içinde Fantasy Collection'ın bir parçası olarak kullanıma sunmayı planladığı çeşitli varlıklardan biridir. Lütfen veritabanımızda satılık gerçek yatları ziyaret edin.

Whats App