19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Teknede İftar

Teknede İftar Yemeği Organizasyonu

Boğazda İftar

Boğazda İftar Yemeği

İstanbul Boğazında Teknede İftar Yemeği Turları

yatta iftar

2024 iftar fiyatları

yatta iftar fiyatları

teknede iftar fiyatları

Teknede İftar
Teknede İftar

İstanbul’un En Özel İftar Yemeği Tekne Turu Organizasyonu Programı. Kurumsal Şirketlere ve Özel Gruplara 15-350 Kişi Arasında Farklı Tekne Alternatifleri. Kişi başı 450 TL'den başlayan fiyatlar.

Kişi başı 450 TL'den başlayan fiyatlar!

Zengin ve kaliteli iftar menülerimiz, grubunuza özel organize edilmiş geleneksel iftar sofralarımız ile her yıl düzenli olarak organize ettiğimiz İstanbul Boğazında teknede iftar yemeği ve Ramazan etkinlikleri programımız 2024 Ramazan ayı boyunca devam etmektedir. Şirketimizin sizler için seçmiş olduğu birbirinden güzel tekne alternatifleri ile birlikte geniş menü seçenekleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ramazan ayının bereketini Boğaz'ın büyüsü ile birleştiren teknede iftar yemeği programı özellikle çalışanlarını veya arkadaşlarını iftar yemeğinde bir arada görmek isteyen büyük veya küçük ölçekli şirketlere ,kuruluşlara ve bireysel müşterilere özel hazırlandı.

15-50 kapasiteli ufak gruplar için yat veya gezi tekneleri, 50-350 kişilik daha büyük gruplar için İstanbul’un en lüks ve konforlu yüzer restoran davet gemileri 2024 yılında da Boğaz’da iftar keyfini bizler organize edelim.

İstanbul Boğazı'nın Görkemli Tarihsel Yapısı, Fasıl Müziği, İlahiler ve Semazen Gösterisi

Anadolu ve Avrupa yakasındaki çeşitli kalkış noktalarından biniş ve iniş yapabileceğiniz iftar yemeklerimiz fasıl müziği eşliğinde sürmektedir. Grupların isteklerine göre özel olarak cami ziyaretleri, ilahi ve semazen gösterileri, tasavvuf müziği, şerbetçi, Osmanlı macunu gibi geleneksel Ramazan duygusunu hissedebileceğiniz çeşitli eklemeler yapabilmekteyiz. Teknede iftar programımız ortalama 3 saat sürmektedir.

Müsaitlik, tekne alternatifleri, yemek menüleri ve fiyatlar ile ilgili lütfen WhatsApp veya E-mail üzerinden bizimle iletişime geçin.

Örnek İftar Menümüz (İsteğe göre özel iftar yemeği hazırlanabilir)

2022 Örnek İftar Menüsü

 

Örnek Tekne Alternatifleri

Tekne 1 - 450 kişi Kapasite

Tekne 2 - 150 kişi Kapasite

Tekne 3 - 70 kişi Kapasite

Tekne 4 - 80 kişi Kapasite

Tekne 5 - 30 kişi Kapasite

Tekne 6 - 60 kişi Kapasite

Whats App