19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Tom Brady

Wajer 77

yat kiralama

yat satımı

yat üretimi

yat imalatı

yat ve tekne üretimi

yat kiralama hizmeti

mavi yolculuk hizmeti

tekne hizmetleri
yat imalatı hizmeti
yat satışı
yat ve tekne hizmetleri
ada yatçılık tekne hizmetleri
gulet kiralama
motor yat kiralama
yelkenli yat kiralama
marmaris yat kiralama
bodrum yat kiralama
fethiye yat kiralama
Tom Brady Eski Yatını 6 Milyon Dolarlık Wajer 77 ile Değiştiriyor
Tom Brady Eski Yatını 6 Milyon Dolarlık Wajer 77 ile Değiştiriyor

NFL efsanesi ve yedi kez Super Bowl şampiyonu Tom Brady, Wajer'in yeni 77 metrelik lüks açık deniz yatını 6 Milyon Dolar'dan sipariş etti.

Geçen hafta, NFL (Ulusal Futbol Ligi) efsanesi ve yedi kez Super Bowl şampiyonu Tom Brady, Wajer'in Hollanda'daki yeni lüks yatının lansmanında video bağlantısıyla sürpriz bir ziyaret yaptı. Ve 77 feetlik yeni açık deniz yatını ilk teslim alanlardan olacağını belirtti.
 
Tom Brady
 
Brady, "New England'ın denizlerini sevdim ama muhteşem koyuyla Tampa'ya taşındığımızda bir tekneye ihtiyacım olduğunu fark ettim," dedi Brady izleyicilere. “Dries Wajer'in (Wajer İcra Kurulu Başkanı) halihazırda başardıklarına hayranım. İlk olarak çalışmaya karar verdiğimizden beri bir Wajer 38 kullanarak test etmeye istekliydim, daha sonra benim Wajer 55S'ye sahiptim, ancak bu yılın sonunda Brady'nin daha önce sahip olacağini ilettiği bir Wajer 77'de 'kendi kaptanlığımı' başlatmayı planlıyorum."
 
Şubat ayında Buccaneers'ın Super Bowl galibiyetinin ardından Brady, Tampa'daki deniz  geçit töreni Super Bowl kutlamasında 2 milyon dolarlık Wajer 55S'yi atladı. Daha da önemlisi, teknesinin kıçından takım arkadaşı Rob Gronkowski'nin yelken açtığı teknenin pruvasına nefes kesici bir atış yaptı. Ancak en son Wajer 77'ye gelince, merakını ve istekli beklentisini takdir edebiliriz.
 
Wajer Genel Müdürü Dries Wajer'e göre en son 77 fitlik tasarım, günlük tekneciliğin ötesine geçen ve bir miktar okyanusa gidebilen bir gemi için müşteri taleplerine bir cevaptı. Duyuru sırasında, "Sinot Yat Mimarisi ve Van Oossanen Deniz Mimarları da dahil olmak üzere liderlerle birlikte Wajer 77'yi yıllarca tasarladık" dedi. Ancak, bu projede hızlı ilerliyoruz ve dürüst olmak gerekirse, fikri erken satabildik. Şimdiye kadar 15'ten fazla satıldı. "
 
Canlı prototip Wajer 77, yalnızca 1999 Bond filminin adı değil, aynı zamanda Sir Ian Fleming'in romanlarında James Bond'un aile sloganı olan "Dünya Yeterli Değil" olarak adlandırılıyor. Emin olmak için, denizaltı belli bir yabancı gizli ajan mistikliğine sahiptir.
 
 

Yeni Wajer 77 Yatının Profili

Hatları alçak, geri çekilmiş ve zarif bir şekilde agresif ve önceki Wajer 55 amiral gemisinden önemli ölçüde daha uzun ve daha ışıltılı. Ayrıca su seviyesinden daha yükseğe çıkıyor. Otomatik kalibre edilen bir ankraj düşmesi, gereken zincirin uzunluğunu, daha kolay istifleme için tamponları hızlı bir şekilde şişirip / söndürebilen hibrit bir çamurluk sistemi, çıplak ayaklarınızın fazla kızarmaması için su soğutmalı bir güverte altı sıcaklık sistemi ve bir Kokpite daha fazla hava akışı sağlamak için genişleyebilen, daralabilen ve önden yükselebilen otomatik çamurluk tavanı, Q Branşına layık özelliklerdir.
 
Wajer 77 Kabin
 
Konaklama birimleri arasında 16 fit, 5 inç genişliğinde yatağa sahip orta boy Master Süit, çift kişilik yataklı pruva Junior Süit ve bir kraliçe ve tek kişilik yataklı iskele tarafında misafir kabini bulunmaktadır. Her süitin kendi banyosu ve küveti vardır. Mürettebat kabininde iki kişi uyuyacak. Profesyonel olarak donatılmış bir mutfak ve güverte altında bir çalışma alanının yanı sıra, her lüks butik otelin kıskanacağı aerodinamik, ışıltılı beyaz bir iç tasarım yaklaşımı üzerinde şık, açık ve koyu bir ahşap karışımı olması bekleniyor.
 
Wajer 77 Mutfak
 
Prestijli kabin yerleşimi, Wajer serisinin kapasitesini genişletir, ancak bir Wajer'daki yaşam tamamen dış mekanlarla ilgilidir. Ayrıca çok sayıda yolcu, dairesel güvertede, baş güverte güneşliklerinde, geniş kanepelerde ve açık havada yemek odasında dinlenebilecek. Teknede su eğlencesi için, Williams 325 Jet Tender'ı denemek için deniz canlılarından elektrikli sörf tahtalarına, yüzerek uçurtma sörfü ekipmanlarına kadar bol miktarda olanakları bekleyin.
 
Wajer 77 Arkadan Görünüm
 
“Çocuklarım var ve hepimiz denizde vakit geçirmekten zevk alıyoruz. Brady ekledi, "Noel'i ve Yılbaşı Gecesini Wajer'imizde geçirdik; herkes onu seviyor." “55S harika bir yat ve ailemize çok iyi hizmet etti. 77, inanıyorum ki, burada kullandığımız şeylere göre daha uygun hale getirilecek, ki bu da birkaç günlük ve hafta sonu gezisi demek. Bahamalar'da çok zaman geçiriyoruz. Ailem için harika hafta sonu seyahat anılarına sahip olmak istiyorum. "
 
Brady, sipariş aşamasında olan Wajer 77 yatına "Viva a Vida" adını vermek istiyor ve mevcut Wajer 55S için kullandığı adla aynı. 55 feetlik yatını satıp satmayacağı yoksa her ikisini de kaptanlığa devam ettirip ettirmeyeceği belli değil. Bununla birlikte, Brady 55S harika bir spor hatırası parçası olacak!
 
Wajer 77 Üst Görünüm
 

77 Wajer Yatı

  • 6 milyon dolarlık fiyata sahip (tahmini)
  • 2 mürettebat üyesi dahil 9 kişiye kadar konaklama imkanı.
  • 20 yolcuya kadat taşıma kapasitesi
  • 77 fit uzunluğunda
  • 19 fit genişlik
  • 5 feet 9 inç derinlik
  • Gövde için alüminyum konstrüksiyon
  • Üç Volvo Penta IPS 1350hp dizel motor (isteğe bağlı), üç Volvo Penta IPS 1200p dizel motor
  • Maksimum Hız: 37 knot (yaklaşık 43 mph)
  • 200 galon yakıt kapasitesi
  • 400nm dalga boyu aralığıdır (yaklaşık menzil 460 kara mili)
Whats App