19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Beyonce yat tatili

Flying Fox Yatı

yat kiralama

tekne kiralama

mavi yolculuk

Flying Fox yatı mavi yolculuk

mavi tur tekne kiralama

bodrum yat kiralama

göcek yat kiralama

fethiye yat kiralama
marmaris yat kiralama
ada yatçılık mavi tur tatil
kiralık motor yatlar
kiralık yelkenli yatlar
kiralık guletler
gulet kiralama
motor yat kiralama
yelkenli yat kiralama
yat ve tekne kiralama hizmeti
ada yatçılık yat ve tekne kiralama
Beyonce ve Jay-Z, Flying Fox yatını kiraladı
Beyonce ve Jay-Z, Flying Fox yatını kiraladı

Beyoncé ve Jay-Z, Eylül 2021'de Akdeniz'de dünyanın en pahalı kiralık yatı Flying Fox'ta görüldü

İnsanlar Jay-Z ve Beyoncé tatile ya da herhangi bir yere gittiklerinde bunu fark ederler. Ve insanların Almanya'da Lürssen tarafından inşa edilen 450 fit uzunluğunda, 67 fit genişliğindeki süper yat Flying Fox'ta tatil yaptıklarında biraz daha fazla fark ettiklerini ve kiralamanın haftada yaklaşık 4 milyon dolara mal olduğunu söyleyebilirsiniz.
 
Flying Fox Yatı
 
*Jay-Z ve Beyoncé'nin 450 fit uzunluğundaki Flying Fox Superyacht'ta tatil yaptıkları söyleniyor.
 
Ama yine de, bir futbol sahasından çok daha uzun olan süper yatlar (Flying Fox ve Jerry Jones'un Bravo Eugina'sı gibi) oldukça fazla ilgi görüyor.
 
İkonik sanatçı, 4 Eylül'de ayın başında 40. doğum gününü kutladı. . Hayranlar "Eve ne zaman geliyorsun?" diye soruyor. ve sanatçının sosyal medya platformunda sıkça yaptığı paylaşımlara atıfta bulunarak “Beyonce son zamanlarda nefes almamıza izin vermiyor” dedi.
 
Bravo Eugina Yatı
 
*Jerry Jones' 357-foot-long superyacht Bravo Eugina
 
İlk fotoğrafta da görebileceğiniz gibi, rock yıldızı süper yat tasarımcısı Espen Oeino, devasa boyutuna rağmen şık görünen zarif bir yat dış tasarımı tasarladı. Dış tasarımın dengesi ve oranı, Jay-Z, Beyonce ve misafirlerinin keyfini çıkarması için çeşitli seçenekler sunan cömert güverte alanı sağlar.
 
Güzel bir yatta biraz tatil yapmak büyülü bir şeydir ve çoğu ünlü bunu yapar, ancak temelde yüzen bir tatil yeri olarak görülebilecek bir yerde özel bir gemi yolculuğuna çıkmak tamamen farklı bir şeydir. Dev havuz, sinema ve gece kulübünden üst düzey bir sağlıklı yaşam merkezine ve iki mutfağa kadar Flying Fox, misafirlerini isteyebilecekleri her şeyle şımartıyor.
 
Flying fox yatı kıç havuzluk
* Flying Fox'taki devasa havuz
 
Elbette hayranlar iki ünlünün özel cennetine bir göz atmaya bayılıyor. Haftalık 4 milyon dolarlık bir mega yatta kiralamanın nasıl bir şey olduğunu kim merak etmez ki? Flying Fox, sadece iki yıl önce denize indirildi ve en az altı güvertesi ile dünyanın en büyük charter mega yatı olarak kabul ediliyor.
 
Beyonce flying fox yatında
*450 fit uzunluğundaki bir süper yatta, Beyoncé daha da çarpıcı görünüyor.
 
Beyonce ve Jay-Z'den beklenebilir - sonuçta, bu megastarlar New York'ta helikopterle sıradan bir akşam yemeğine gittiler. Güney Avrupa dahil, dünyanın en güzel yerlerinden bazılarında seyir halindeyken, bunun haftalarca sürmesini istersiniz. Ve onların durumunda, bunu yapmak için haftada 4 milyon dolarınız var.
 
Buna yakın olan diğer ünlü süper yat tatili, D-Wave ve Gabrielle Union'ın aslında "Wade Dünya Turu 2021" olarak adlandırdıkları son Avrupa gezisi. Yine de, Jeff Bezos'a ait olduğu iddia edilen dünyanın en büyük charter mega yatında yer almıyordu.
Whats App