19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

2022 Teknede Düğün Fiyatları

Teknede Düğün Yapmak Yasak Mı?

Tekne Düğününde Ne Giyilir?

Teknede Düğün İstanbul
Teknede Düğün Yorumları
Teknede Düğün
Teknede Düğün

İstanbul boğazında gösterişli bir teknede düğün organizasyonu için bilmeniz gerekenler ve İstanbul Boğazı'ndaki tekne alternatifleri.

Teknede Düğün

Bilmeniz Gerekenler

Düğün günü herkes için çok özel ve anlamlı bir gün. Bu özel günde çiftler mutluluklarını yakınları ile paylaşırlar ve her şeyin eksiksiz olmasını isterler. Her çift, sıradan düğünlerin dışına çıkmak ister. Unutulmaz bir düğün planlamak isteyen çiftlere eşsiz bir seçenek sunuyoruz. Teknede düğün!

Hayatınızın en özel günlerinden biri olan düğün gününüzü Boğaz’ın masmavi sularının üstünde eşsiz bir boğaz turu beraberinde yaşamak ister misiniz? Cevabınız evetse doğru adrestesiniz.

İstanbul boğazında yat kiralama hizmeti veren firmamız, mükemmel yatlarının kapılarını yeni evlenecek çiftlere de açıyor ve hem size hem de sevdiklerinize eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Boğaz turu zaten başlı başına çok huzurlu bir aktivite. En özel gününüzü boğaz turu yat kiralama hizmeti eşliğinde yaşamak ise mükemmel bir fikir.

Bünyemizde bulunan yatları inceleyerek kendiniz için en uygun yatı seçebilirsiniz. Her yatta ses sistemi mevcuttur. Boğaz’da yat turu eşliğinde bir düğün için eksik olan tek şey, sizsiniz!

Boğaz’da yat turu eşliğinde bir düğün deneyimi için yatlarımızı merak ediyorsanız şunu bilmelisiniz ki size sunabileceğimiz alternatifimiz çok! Seçeneklerimizin hepsini inceleyin ve kendi hayallerinizde ki organizasyonunuzu yaratın. Öğrenmek istediğiniz her detay için bizi 24 saat arayabilirsiniz. Tecrübeli kadro ve seçkin personelimiz ile birlikte mutluluğunuz için hizmete hazırız. Siz de sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir düğün organizasyonu yaşamak istiyorsanız, mutlaka bizimle iletişime geçmelisiniz.

2022 Teknede Düğün Fiyatları 

Pek çok kişi, yaz mevsiminde yapılan düğünler için tekne tercih etmek istiyor. Peki, boğaz turu eşliğinde unutulmaz bir düğün planlamak istiyorsanız teknede düğün fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ister misiniz?

Esasen her alanda olduğu gibi teknede düğün fiyatları da, alınacak hizmetin kriterlerine göre değişkenlik gösteriyor. Teknede düğün fiyatlarını etkileyen faktörler ise şu şekilde:

·       Teknenin büyüklüğü

·       Teknenin kullanılacağı zaman dilimi (akşam mı yoksa sabah mı?)

·       Davetli Sayısı

·       Organizasyona bağlı detaylar

Bu faktörler değiştikçe, teknede düğün fiyatları da doğru orantıda değişiyor.

2022 Yılı için Teknede Düğün Başlangıç Fiyatları

  • 50 Kişi için 9.500 TL
  • 100 Kişi için 12.500 TL
  • 150 Kişi için 14.500 TL
  • 200 Kişi için 17.500 TL
  • 250 Kişi için 23.500 TL
  • 300 Kişi için 28.500 TL

 

Teknede Düğün

Teknede Düğün Yapmak Yasak Mı?

Geçtiğimiz dönemde hayatımızı etkisi altına almış olan covid-19 salgını yüzünden, günümüzde neyin yasak neyin normal karşılandığını karıştırır hale geldik. Pandeminin etkilerinin hala devam ettiği bu günlerde, tekne düğünü yapmak isteyen çiftlerin en sık sorduğu soru: Teknede düğün yapmak yasak mı? Sorusu oluyor.

Teknede düğün yapmak pandemi önlemleri kapsamında yasaklanmıştı. Ancak, pandeminin etkilerinin azalması ile birlikte pek çok yasak gibi bu yasakta ortadan kalktı.

Tekne Düğününde Ne Giyilir?

Tekne düğünü günümüzde çok alışıldık bir düğün konsepti olmadığı için, böyle bir durum karşısında davetliler tekne düğününde ne giyilir sorusuna cevap arıyorlar.

Kuruklu uzun ya da ağır kıyafetler ile yüksek topuklu bayan ayakkabıları tekne güvertesinde rahat olmayacağından ve hareket alanını kısıtlayacağından dolayı teknede dalgalara karşı baş dönmesi, düşme gibi problemlere yol açacağı için düz kesim uzun abiyelere ya da midi boy elbiselere yönelmek en mantıklı seçenek oluyor. Bunun yanı sıra teknede yapılacak düğünler için şık pantolon ve bluz takımlarının da uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Teknede Düğün İstanbul

Siz de sıradan düğünlerde çok sıkılmadınız mı? Cevabınız evetse tercihiniz kesinlikle biziz.

Yıllardır her türlü organizasyon için yat ve tekne kiralama hizmeti veriyoruz. Sıradanlıktan kurtulmak isteyen çiftlerimizin en çok dikkatini çeken konsept olan tekne düğünü için doğru adrestesiniz.

Teknede Düğün Yorumları

Teknede düğün yorumları pandemiden önceki dönemin tersine klasik düğün yapılan yerlere nazaran daha nezih ve aynı zamanda boğaz turu yaparken eğlenceyi de sonuna kadar yaşayabileceğiniz bir alternatif olduğunu göstermektedir. Yemekler projesyonel aşçılar tarafından son derece hijyenik ortamda hazırlanırken, tekne personeli misafirler ile birebir yakından ilgilidir. 

Teknede düğün İstanbul dendiği zaman güvenilirliği ve kaliteli hizmetiyle akla ilk gelen firma olmanın gururunu yaşıyoruz. En mutlu gününüzde sizleri de teknelerimizde görmeyi bekliyoruz.
 
Düğün öncesi teknede kına organizasyonu ile ilgili bilinmesi gerekenler hakkındaki makalemizi okumayı unutmayın.
Whats App