19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Teknede Kına Organizasyonu
Teknede Kına Organizasyonu

Günümüzde kına geceleri bir hayli değişmiş durumda. Herkes en farklı konsepti yapmak istiyor. Eğer siz de kına geceniz için farklı bir konsept arıyorsanız sizi boğaz turu eşliğinde kına gecesi organize etmeye bekliyoruz.

2022 Yılı Teknede Kına Organizasyonu

Hayatınıza yoldaşlık edecek insanı buldunuz ve hayatlarınızı birleştirme kararı verdiniz. Aileleriniz de birbirleriyle tanıştılar. Şimdi çok tatlı bir telaş sizi bekliyor… Söz, nişan, çeyiz alışverişleri, kına gecesi, nikâh, düğün. Bu özel günlerden gelinin en özenerek düzenlemek istediği şüphesiz ki kına gecesi.

Kına gecesi, geçmişten günümüze kadar gelmiş önemli adetlerimizden bir tanesi. Günümüzde kına geceleri bir hayli değişmiş durumda. Herkes en farklı konsepti yapmak istiyor. Eğer siz de kına geceniz için farklı bir konsept arıyorsanız sizi boğaz turu eşliğinde kına gecesi organize etmeye bekliyoruz.

Hem sizin için hem de davetlileriniz için eşsiz bir konsept olsun istemez misiniz?

Yıllardır İstanbul Boğazı’nda tekne kiralama hizmeti veren firmamız bir farklılığa imza atıyor, kiralık tekne seçeneklerini kına gecesi organizasyonlarına açıyor.

En mutlu günlerinizden biri olan kına gecenizde, boğazın mavi sularında eş, dost, akraba yakın çevrenizde ki tüm kadınlarla birlikte eğlenmek istemez misiniz? Cevabınız evetse sizi birbirinden güzel teknelerimizi incelemeye davet ediyoruz.

Organizasyonun kaş kişilik olacağı hiç önemli değil. İster 1 kişi ister 1000 kişi olsun. Boğaz turu yat kiralama sayfamızı inceleyerek kendi organizasyonunuza ve davetli sayınıza uygun tekne seçeneğini seçebilirsiniz.

Eğer siz de mükemmel bir kına gecesi organize etmek istiyorsanız,  adres kesinlikle biziz. Boğazın serin sularında, evliliğe atacağınız ilk adımlardan biri olan kına gecenizi düzenleyin ve hem kendinize hem de davetlilerinize unutulmaz bir gece yaşatın.

İnternet sitemizi ziyaret ederek tekne seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi almak isterseniz bir telefon kadar yakınınızdayız.

Teknede Kına Gecesi Fiyat

Son zamanların en moda kına gecesi organizasyonu haline gelen teknede kına gecesi organizasyonu için, fiyatlar merak konusu oluyor.

Teknede kına gecesi fiyat araştırması yaparken öncelikle nasıl bir kına gecesi yapacağınızı net bir şekilde belirlemeniz gerekiyor. Teknede yapılacak bir kına organizasyonu için, fiyatlar davetli sayısı, organizasyona neler dâhil olacağı, hangi saatlerde tekne kiralanacağı gibi kriterlere bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Ancak ortalama bir fiyat söylemek gerekirse teknede kına gecesi fiyatları kişi başı 60 TL – 180 TL arasında değişkenlik göstermektedir diyebiliriz.

50 Kişilik Tekne Kiralama

Kına gecesi için tekne organizasyonu tercih edildiğinde genelde davetli sayısı sınırlı tutulur. Davetli sayınız ister 1, ister 1000 olsun firmamızdan organizasyonunuza uygun tekne bulmanız mümkündür.

Boğaz havası ve mavi deniz eşliğinde en mutlu günlerinde davetlilerini ağırlamak isteyen çiftler tekne kiralayarak kendilerine ve davetlilerine unutulmaz bir gün yaşatabilirler.

50 kişilik bir tekne tercih etmek isterseniz tekne kiralama fiyatlarının belirlenmesinde menüler, özel hizmetler, teknelerin uğrayacakları iskeleler etkin rol oynamaktadır.

Kına kutlaması sonrası teknede düğün ile ilgili bilinmesi gerekenler hakkındaki makalemizi okumayı unutmayın.

Whats App