19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Erken Rezervasyon Fırsatları

Yat Kiralama Fiyatları

Haftalık, Günlük Ve Saatlik Yat Kiralama Hizmetleri

Yat Kiralamadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yat kiralamadan önce dikkat edilecek noktalar

Yat kiralamayı avantajlı hale getiren faktörler

Daha Güvenli Bir Mavi Yolculuk Fırsatı
Keşfedilmemiş Koyları Çıplak Gözle Deneyimleme Fırsatı
Yat Kiralamayı Avantajlı Hale Getiren 5 Faktör
Yat Kiralamayı Avantajlı Hale Getiren 5 Faktör

Hala otel mi yoksa yat mı diye düşünüp kararsız kalıyorsanız avantajları göz önünde bulundurmalısınız. Yat kiralamayı avantajlı hale getiren faktörler karar vermenizi kolaylaştırabilir.

Yat Kiralamayı Avantajlı Hale Getiren 5 Faktör

Tatil zamanı geldiği zaman karar vermek çok zor. Son zamanlarda yat kiralamak ve mavi tur oldukça popüler ama alışılagelmiş görüldüğü için oteller ile kıyaslanan bir tatil türü. Eğer iki seçenek arasında kalıyorsanız bu yazı tam da size göre!

Hala otel mi yoksa yat mı diye düşünüp kararsız kalıyorsanız avantajları göz önünde bulundurmalısınız. Yat kiralamayı avantajlı hale getiren faktörler karar vermenizi kolaylaştırabilir. Müşterilerin yat kiralamak istediklerinde bu avantajları çok iyi bir şekilde bilmeleri gerekir.

En önemli avantajları arasında yer alan güvenilir ve konforlu bir tatil deneyimi yaşatması, arzu edilen bir mavi yolculuğun yaşanabilmesine olanak sağlar. Üstelik yat kiralama hizmetinden kolay bir şekilde yararlanabilmesi ve fiyat seçeneklerinin uygun olması da, kiralamayı daha avantajlı konuma getiren nedenler arasında sayılabilir. Tatil planını mavi yolculuğa çıkarak değerlendirmek isteyen kişiler özellikle yat kiralamayı avantajlı hale getiren faktörler hakkında araştırma yapmaktadır. Bu faktörler detaylı bir şekilde açıklanacak olursa, şu şekilde belirtilebilir;

Erken Rezervasyon Fırsatları

Yat kiralama hizmetini talep edecek olan kişilerin erken rezervasyon fırsatlarından yararlanması oldukça önemli olmaktadır. Bu fırsat mavi yolculuğa çıkacak olan tatilciler için oldukça avantajlı bir durumdur. Erken rezervasyon seçeneği ile istenilen yatın daha az bütçe ile kiralanabilmesi olanağı elde edilebilir. Ayrıca hem kaliteli bir hizmetten yararlanılabilir hem de daha donanımlı bir yat kiralama fırsatı elde edilebilir.

Erken rezervasyon fırsatları kapsamında sunulan avantajlardan yararlanmak isteyen kişiler için, rezervasyon dönemi mart ayı itibarıyla başlamakta ve ekim ayının sonuna kadar devam etmektedir. Ağustos ayında kiralama ücretleri daha yüksek olurken nisan, mayıs, eylül ve ekim aylarında ise daha düşük fiyatlarda yat kiralanabilir. İhtiyaçlara uygun bir yat seçeneği belirleyerek, erken rezervasyon fırsatları sayesinde uygun fiyatlı bir kiralama hizmetinden yararlanılabilir.

Kişilere Özel Seçeneklerin Belirlenebilmesi

Yat kiralamayı avantajlı hale getiren faktörler arasında kişilere özel seçeneklerin belirlenebilmesi fırsatı da yer almaktadır. Yani mevcut bütçenize uygun olan yat türünü kiralayabilir ve istediğiniz kişilerle birlikte tatil yapabilme fırsatı elde edebilirsiniz. Ayrıca kişi sayısını ayarlayabilme olanağı da sağlanabilir.

Tüm bunların yanında kiralama hizmetleri kapsamında müşterilerin istekleri doğrultusunda aşçı hizmetinden yararlanabilme imkânı da sunulur. Böylelikle tatilin kaliteli ve lezzetli yemeklerle daha da güzel şekilde geçirilmesi sağlanabilir. Ayrıca müşteriler özel olarak kiraladıkları yatlar ile istenilen yerlerde istenilen zamanlarda sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri yiyebilirler.

Daha Güvenli Bir Mavi Yolculuk Fırsatı

Günümüzde meydana gelen salgın hastalık tehlikesine karşı en güvenilir tatil seçeneklerinden bir tanesi olan yat kiralama seçeneği, daha güvenli ve sağlıklı bir mavi yolculuk fırsatının gerçekleştirilebilmesi olanağını sağlamaktadır. Değişen yaşam şartlarının ortaya çıkması sonucunda yat kiralama hizmeti, özellikle güvenli oluşu nedeniyle oldukça sık tercih edilen seçenekler arasında yer alır.

Sadece müşterilerin istedikleri kişilerle mavi yolculuğa çıkması, yat kiralamaya avantajlı hale getiren faktörler arasında sayılabilir. Hem kalabalıktan uzak ve huzurlu bir tatil deneyimi hem de güvenilir bir mavi yolculuk fırsatı için, mutlaka yat kiralama hizmetinden yararlanılmalıdır.

Keşfedilmemiş Koyları Çıplak Gözle Deneyimleme Fırsatı

Rahat ve konforlu bir tatil deneyimi sunan yat kiralama seçeneği, mavi yolculuk esnasında keşfedilmemiş koyları çıplak gözle deneyimleme fırsatı sunar. Aynı tatil içerisinde daha önce hiç gitmediğiniz ya da tekrardan görmek istediğiniz koyları rahatlıkla karadan ve denizden ziyaret edebilirsiniz.

 Tek yapmanız gereken gitmek istediğiniz koyları seçip, kiraladığınız yat ile birlikte muhteşem bir tatile çıkmaktır. Özellikle keşfedilmemiş koyların eşsiz doğal güzelliği sizi büyüleyecektir. Bu alanlarda gün batımını ve doğumunu izlemek ise, yaşanması gereken anlardan bir tanesi olmaktadır. Tüm bu avantajlı tatil fırsatlarına yat kiralama hizmeti ile sahip olunabilir.

Haftalık, Günlük Ve Saatlik Yat Kiralama Hizmetleri

Yat kiralama hizmeti müşterilerin ihtiyaçlarına göre tercih edilebilmektedir. Tatil planınıza uygun olacak şekilde haftalık, günlük ve saatlik yat kiralama hizmetlerinden yararlanılabilmesi mümkün olmaktadır. Uzun soluklu bir tatil planı yapan kişiler, haftalık olarak kiralanan yat seçeneklerini tercih edilebilirler. Ayrıca yakın arkadaşlarla beraber günübirlik bir deniz turu gerçekleştirmek isteyen kişiler ise, günlük olarak kiralanan yatları seçebilirler.

Doğum günü, mezuniyet ya da çeşitli kutlamalar için saatlik yat kiralama hizmeti de sunulmaktadır. Tüm bu hizmetlerden yararlanarak hem tatil günlerinin hem de özel günlerin daha eğlenceli ve konforlu bir şekilde geçirilmesi sağlanabilir. Üstelik muhteşem deniz manzarası da, kutlamalara eşlik edecektir. Bütün bu seçenekler, yat kiralamayı avantajlı hale getiren faktörler arasındadır.

Yat Kiralama Fiyatları

Yat kiralama fiyatları, müşterilerin kiraladıkları yatlara göre değişkenlik göstermektedir. Bu noktada kiralanan yatın büyük ya da küçük olması, fiyata etki eden faktörler arasında yer alır. Ayrıca müşterilerin kaç gün yat kiralamak istedikleri de, fiyata etki etmektedir. Uzun süreli olarak kiralamak isteyen kişiler, daha yüksek fiyatlarda kiralama ücretleri ödemektedir.

Bununla birlikte yatların sahip olduğu teknik özelliklerde, fiyatının artmasına neden olur. Tam donanıma sahip olan yatlar, yüksek ücretler ile kiralanmaktadır. Ancak her bütçeye uygun bir şekilde yat kiralama fırsatı elde edilebilir. Hem kaliteli ve güvenli bir hizmetten hem de avantajlı ve uygun fiyatlı yat kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Yat Kiralamadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tatil planlarınızda ya da özel günlerinizde tüm taleplerinizi karşılayacak bir tatil planından önce, yat kiralama süreci nasıl ilerler konusu ile ilgili dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bu noktalardan ilki kiralama tipi olmaktadır. Tercih edilecek olan yatın hangi amaçla kiralanmak istendiği oldukça önemlidir. Uzun soluklu bir tatil, kurumsal bir iş için mi veya sağlık, spor ya da özel günlerde kullanmak üzere mi tercih edileceği belirlenmeli ve en uygun yat seçeneği seçilmelidir.

Ayrıca ihtiyaç duyulan yatın büyük veya lüks, modern veya geleneksel, yelkenli veya motorlu mu olması gerektiği konularına da dikkat edilmesi oldukça önemlidir.

Yat kiralamadan önce dikkat edilecek noktalar arasında tatil esnasında ziyaret edilecek olan yerlerde bulunmaktadır. Hangi limanların ve koyların ziyaret edileceği, tatilin nerede başlayıp nerede bitirileceği, sadece birkaç noktanın ziyaret edilmek istenmesi gibi noktalar üzerine detaylı bir şekilde düşünülmeli ve en uygun yat seçeneği belirlenerek kiralanmalıdır.

Kiralanmak istenen yatlarda kaç kişiyle tatile çıkılacağı ya da kurumsal bir iş için günlük olarak kiralanan yatlarda kaç kişinin misafir olarak katılacağı da, kiralama öncesi dikkat edilmesi gereken noktalardandır.

Yat kiralamayı avantajlı hale getiren faktörler arasında yer alan erken rezervasyon seçenekleri ise, kiralama öncesi müşteriler tarafından değerlendirilmesi gereken bir nokta olmaktadır. Sözleşmenin ne kadar erken yapılacağı, rezervasyon talebinin ise ne kadar süre için istendiği, kiralama öncesinde mutlaka belirtilmelidir.

Yat kiralama öncesinde dikkat edilmesi gereken noktalar arasında belki de en önemlisi de bütçe konusu olmaktadır. Tatil planları için yüksek miktarlarda bir bütçe ayarlamayan kişiler, müşterilere uygun fiyatlarda sunulan yat türlerini tercih edebilirler. Kiralama öncesinde hem ülkemize uygun olan hem de ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak olan yat tipinin belirlenmesi gerekir. Ardından kiralama işlemi gerçekleştirilmelidir.

Bütün bu planlamaları en doğru şekilde yapan kişiler, kusursuz bir mavi yolculuk deneyimi yaşayabilirler. Yat kiralayarak aileyle ya da yakın arkadaşlarla beraber geçirilen tatiller, unutulmaz anların yaşanmasına olanak sağlayacaktır. Kişiselleştirilmiş veya temalı yat kiralama hizmetlerinin en iyi şekilde sunulabilmesi için, sözleşme öncesinde isteklerinizi açıkça belirtilmeniz önemlidir. Böylelikle bütün isteklerinizi karşılayan yat kiralama hizmetinden yararlanabilme fırsatı elde edebilirsiniz.

Whats App