19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Bodrum mavi yolculuk rotaları

Bodrum mavi tur rotaları

Mavi yolculuk

Mavi Tur

Mavi yolculuk turları

Mavi Yolculuk Tekneleri

Bodrum çıkışlı mavi tur rotaları

En Gözde Bodrum Mavi Tur Rotaları

Bodrum mavi tur

Bodrum – Gökova Körfezi Rotası
Bodrum – Kuzey Yunan Adaları Rotası
Bodrum – Hisarönü Körfezi Rotası
Haftalık mavi yolculuk
Haftalık mavi tur
Mavi Yolculuk Tekne Kapasiteleri
Mavi Yolculuk Turunda Neler Yapılır?
Bodrum Mavi Tur Fiyatları
Bodrum Mavi Yolculuk Fiyatları
2022 Mavi Yolculuk
2022 Mavi Tur
Bodrum Mavi Tur Rotaları
Bodrum Mavi Tur Rotaları

Eğer siz de hayatın yoğunluğundan kaçıp kendinizi masmavi buz gibi sulara atmak isterseniz Bodrum çıkışlı mavi tur rotaları için yerinizi ayırtabilirsiniz.

Bodrum Mavi Yolculuk

Ege ve Akdeniz rotalarında tekne, yat gibi deniz taşıtlarıyla düzenlenen rotada bulunan antik mirasları, doğal güzellikleri bir arada görme imkânı tanıyan tatil türüne “mavi tur” veya “mavi yolculuk” adı verilir.  Ülkemizde özellikle bodrum rotasında popüler olan bu tatil; katılımcıların memnuniyetiyle sonuçlanıyor. Gelişen yenidünya düzeni beraberinde stresi, kaosu da getirdi. Hepimiz rahatlamak için farklı yöntemler deniyoruz. Çalıştığımız yerlerden, evlerimizden, şehirlerden uzakta kafa dinleyebileceğimiz, huzurlu hissedebileceğimiz yerler arayışındayız. İşte tüm bunlar için adeta biçilmiş kaftan olan Güneyde Mavi Yolculuk turları ön plana çıkıyor. Eğer siz de hayatın yoğunluğundan kaçıp kendinizi masmavi buz gibi sulara atmak isterseniz Bodrum çıkışlı mavi tur rotaları için yerinizi ayırtabilirsiniz.

Mavi Yolculuk Tekneleri

Mavi yolculuk planı yaparken acaba bir şeye ihtiyacım olur mu diye korkmayın. Seyahat edilen taşıtlar misafirlerin her türlü ihtiyacı düşünülerek hizmete sunuluyor. Hijyen, konfor, yeme/içme, ve elbette sağlık hizmetleri açısından tam teçhizat hazırlanıp, pek değerli misafirler için uygun hale getiriliyor. Aynı zamanda teknelerin iç dekoru milyonlarca insanın beğenisini toplayan ege mimarisine uygun tasarlanıyor. Renkleriyle, dekorlarıyla bile içimizi ısıtan görüntüler gözler önüne seriliyor. Herkesin alıştığı tatil tiplerinden çok farklı imkânlar ve fırsatlar sunan Mavi Yolculuk son yıllarda hem eğlenip hem dinlenmek isteyenler için ilk seçeneklerde yer alıyor.  

En Gözde Bodrum Mavi Tur Rotaları

Mavi tur için çok fazla talep olmasının en büyük nedenlerinden birisi de, gezip görmek istediğiniz yerleri tek bir tatil planı içerisine dahil edebiliyor olmak. Eğer Bodrum ve civarını keşfetmek istiyorsanız ayrı ayrı plan yapmanıza hiç gerek yok. İyi bir Bodrum mavi tur rotası planı yaparak civarda ki güzellikleri keşfedebilirsiniz. İşte en güzel Bodrum mavi yolculuk rotaları!

Bodrum – Gökova Körfezi Rotası: Bodrum çıkışlı ve hayallerinizde ki tekneyi tercih ederek çıkacağınız bu macera sizi Bodrum’dan alıp eşsiz adalara, tertemiz sulara götürecek. Yeşil ile mavinin birleşiminde eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Bodrum – Kuzey Yunan Adaları Rotası: Hem çok yakınınızda hem de bambaşka bir kültüre sahip Kuzey Adalarını, mavi yolculuk deneyimi ile keşfetmeye ne dersiniz? Gecesi ayrı güzel, gündüzü ayrı güzel bu adaları keşfedeceğiniz benzersiz tekneler sizi bekliyor!

Bodrum – Hisarönü Körfezi Rotası: Ruhunuzun gezmeye, bedeninizin dinlenmeye mi ihtiyacı var? Öyleyse Hisarönü Körfezi tüm güzelliğiyle sizi bekliyor! Tüm körfezi, tam donanımlı teknelerle gezmek asla unutamayacağınız bir deneyim olacak!

Mavi Yolculuk Ne Kadar Sürüyor?

Yaz aylarında şehirlerin kaotik atmosferinde bunalanlar için denizin ve doğanın rahatlatıcı kollarına teslim olmak çok güzel bir tatil seçeneği. Daha sakin bir tatil yapmak isteyenler için eşsiz bir fırsat olan mavi yolculuk turları genellikle en az bir haftalık olarak ayarlanıyor. Genelde Cumartesi başlıyor ve ertesi hafta Cumartesi günü sona eriyor.

7 günden daha uzun süreler tatil yapmak isteyenler için talepler doğrultusunda 15 gün, bir aya kadar uzatılabiliyor

Mavi Yolculuk Tekne Kapasiteleri

Teknelerin kapasiteleri kiralayacağınız tekneye göre değişkenlik gösteriyor. 5 kişilik tekne veya yatlar da mevcut, 20 kişilik olan guletlerde var. Boyutları da aynı şekilde kiralayacağınız deniz aracına göre değişiyor. . Eşiniz, dostunuz, aileniz veya sevgilinizle bir çok fırsatı bir arada tadabileceğiniz ülkemizin de doğası gereği müsaade ettiği bir tatil.. Balık tutmak, yüzmek, sörf yapmak, gün doğumunu ve gün batımını izlemek, bir köşeye çekilip denizin verdiği huzur eşliğinde değer verilen insanlarla sohbet etmek, kitap okumak, dalış yapmak gibi sayısız aktiviteyi beraberinde getiriyor.

Mavi Yolculuk Turunda Neler Yapılır?

Tatilinizde neler yapacağınız tamamen sizin zevkinize kalmış. Uğranılan koylarda vakit geçirmek, karaya inmekte tatilin tercih edilen kısımları arasında yer alıyor. Bodrum merkezli güzergâhlarda değerli tarihi miraslar, doğayla iç içe plajlar ve birbirinden değerli koylar görebilirsiniz.  Artık herkes alışılmış otel tatillerinden sıkılmış durumdayken yeni bir tatil anlayışına gerçek anlamda yelken açabilirsiniz. Tamamen size özel olarak ayarlanmış tatil hem kendinizi güvende hissetmenizi, hem ihtiyacınız olan huzuru size rahatlıklara sağlayabilir. Tatilinizi planladığınızda limandan ayrılış saatini kendinize göre ayarlayabilir,  sevdiklerinizle güzel bir deneyim edinebilirsiniz.

Bodrum Mavi Tur Fiyatları

Bodrum mavi tur fiyatları aslında sizin nasıl bir tatil istediğinize göre şekilleniyor. Tatilinizin süresi, seçeceğiniz teknenin özellikler, seçtiğiniz rota ve kaç kişilik bir planladığınıza göre fiyatlar artıyor ya da azalıyor. 2022 yılı için 5 kabinli 1 haftalık gulet ile mavi yolculuk fiyatı ortalama 55.000 TL'den başlıyor.

Whats App