19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Mavi Yolculuk Nedir?

Tekne Turu Fiyatları

Mavinin Her Tonunda Balayı

Mavi Yolculuk Tekne turları

Mavi Yolculuk Yat Kiralama

Yeşil ile Mavinin Kusursuz Buluşması

Mavi Yolculuk gezilecek yerler

Mavi Yolculuk Tatili

Mavi yolculuk aktiviteleri

Kalabalıktan Uzaklaşmanın Tam Vakti
Mavi Yolculuk avantajları
Mavi Yolculuk sezonu
Mavi Yolculuk tekne turları
Mavi Yolculuk tekne alternatifleri
Mavi Yolculuk Nasıl Yapılır?
Mavi Yolculuk ne zaman çıkılır?
Mavi Yolculuk kaç para?
Mavi Yolculuk için en ideal tekne alternatifleri nedir?
Mavi Yolculuk kaç gün?
mavi yolculuk kaç kişilik?
Güney’de Mavi Yolculuk
Güney’de Mavi Yolculuk

Mavi Yolculuk ile denizin sesine, gökyüzünün cıvıltısına, doğanın eşsiz yeşiline ve mavisine hazır mısınız?

 

Maviye doyacak, mavide dinlenecek, mavide huzuru ve dinginliği yaşayacaksınız.

Dört mevsimi yaşadığımız ülkemizin her mevsimi birbirinden güzel geçiyor. Ancak yaz mevsimi güzelliğiyle, kokusuyla, canlılığıyla her daim öne çıkıyor. Yurt içinden ya da yurt dışından tercih edilen tatil yerleriyle misafirler yaz tatillerinde hem denizin keyfini çıkarıyor, hem de kafa dinliyor.

Muhteşem bir coğrafyası olan Güney bölgesindeki tatil şehirlerinde yaz tatili yapan misafirlerimiz de yaz tatilinin hakkını verenlerden. Güney’de bulunan tatil beldelerine ilk defa ayak basmış ve keşfetmiş gibi unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

Sokaklarında gezdiğiniz sırada kendinizi başka diyarlara yolculuk yapıyor gibi hissedecek ve harika plajlara sahip olan tatil beldelerinde çok eğleneceksiniz. Gözde tatil beldelerinde “gözde” imkânlarla bu yaz tatilin tadını çıkaracaksanız.

Nasıl mı? Tekne turları sayesinde.

Eğlencenin doya doya yaşandığı, tatil geçirmenin en zevkli yollarından biri tekne turlarıdır. Güney’in mavi sularında görmek istediğiniz yer ve bütçeniz doğrultusunda tekne turlarına katılabilir, eşsiz sularında, güneş ve denizin tadını doya doya çıkarabilirsiniz. Güney’de “mavi suları” tekne turlarıyla yeniden keşfedebilir, koy koy gezebilirsiniz. İstediğiniz yerde denize girebilir ve güneşlenebilirsiniz.

Her mevsimde ayrı bir güzelliği olan tekne turlarının yaz aylarında bir başka güzel olmasının yanı sıra beklentilerinize ve isteklerinize uygun şekilde uçsuz bucaksız deniz ile iç içe ve baş başa tatil yapmanız mümkün.

Mavi Yolculuk Nedir?

Doğal güzellikleri sayesinde yeryüzündeki cennetten bir parça olarak görülen ülkemizde keşfedilecek çok sayıda eşsiz koy var. Farklı rotalar oluşturularak planlanan ve tekne ile çıkılan tatillere Mavi Tur ya da Mavi Yolculuk deniyor. Bu turlar günübirlik tekne turlarından çok farklı bir konsepte ev sahipliği yapıyor. Çünkü Mavi Yolculuk, teknede günü birlik turlar dışında en az birkaç gün geçirdiğiniz, yolculuk rotasını hayallerinize göre şekillendirdiğiniz bir tatil seçeneğidir. Bu noktada mavi tur için tercih edeceğiniz teknenin özellikleri ve büyüklüğü de yine sizin tatil planınızı nasıl hayal ettiğinize göre belirleniyor.

Tekne Turu Fiyatları

Güney’de mavi yolculuk, her bütçeye uygun olurken, tekne turları fiyatları dönemsel olarak değişiyor. Mavi tonunun her rengini göreceğiniz ve yaz mevsimini keyifle yaşayacağınız tekne turları, sizin bütçenize göre ayarlanabiliyor. Erken rezervasyon seçenekleri ile fırsatları yakalamak için sayfalara göz atabilir, iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz.

Mavinin Her Tonunda Balayı

Sevdiklerinizle gerçekleştirdiğiniz düğününüzden hemen sonra dünyayı umursamadan, mavinin her tonunda keyifli bir balayı mı? İşte aradığınız mavi mutluluğu buldunuz. Gözlerden uzak, hayatınız boyunca unutamayacağınız tekne turları sayesinde, hem balayı yapacaksınız hem de yeni yaşantınıza enerji dolu başlayacaksınız. Düğünün yorgunluğunu mavi sularda atacaksınız.

Romantik balayının en güzel adresi olan tekne turlarında sizleri büyük fırsatlar bekliyor. Balayı için özel tutulan tekne turlarında birbirinden farklı hizmetler olacak. Güney’de istediğiniz koyda durabilir. Özgürce gezebilir. Denizin ve gökyüzünün birleştiği yerlerde anılar biriktirebilirsiniz. Kaptanı ve tayfasıyla özel mürettebatınız sizlere hizmet ederken, gün batımının tadına varabilirsiniz.

Yeşil ile Mavinin Kusursuz Buluşması

Yeşil ile maviyi seven doğa tutkunları da bu yaz kendilerini Güney’e atabilirler. Tekne turları ile kafanızı çevirdiğiniz her tarafta yemyeşil muhteşem doğada maviden yeşile, yeşilden de maviye kusursuz geçişe tanıklık edeceksiniz. Güney’de adeta gizli bir cenneti sakladığına şahitlik edeceğiniz mis gibi bir tekne tatili sizi bekliyor.

Kalabalıktan Uzaklaşmanın Tam Vakti

Şehir hayatı, sizi bunalttı mı? Şehir içerisindeki araçların çıkardığı gürültüler kulaklarınızda mı çınlıyor? Hayatın tüm sıkıntılarından, stresinden uzaklaşabileceğiniz bir tatili hak etmediniz mi? O zaman Güney’e doğru tekne ile denize açılmak için tam da doğru zaman. Tekne turları ile tatilinizi daha da eğlenceli ve keyifli hale getirebilmenin yanı sıra, betonların arasından uzaklaşıp, sakin, temiz, kafanızı dinleyebileceğiniz denizin serin sularına açılabilirsiniz.

Mavi Yolculuk Nasıl Yapılır?

Mavi yolculuk, denizin ihtişamlı güzelliğini en yakından incelemek, doğa ile iç içe geçen yerlerde vakit geçirmek, deniz, kum ve güneş üçlüsünü en iyi şekilde yaşamak isteyenler için oldukça ideal bir seçenek. En sık tercih edilen mavi yolculuk turu rotaları incelendiği zaman, Güney’in hemen hemen her koyunda bir süre vakit geçirildiği görülüyor.

Dalış, su sporları, rüzgar sörfü gibi aktivitelere de tatiliniz süresince dahil olabileceğiniz gibi mavi yolculuk rotalarındaki adalarda zaman geçirmenin de huzurunu elde edebiliyorsunuz.

Whats App