19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Göcek Mavi Tur

Mavi Tur

Mavi Tur’da Neden Göcek?

Fethiye Körfezi

Dalaman Havaalanı

Popüler Göcek Mavi Tur Rotaları

Yassıca Adaları

Kleopatra Koyu

Akvaryum Koyu

Göcek – Yassıca Adaları Rotası:
Göcek- Kleopatra Koyu Rotası:
Göcek – Akvaryum Koyu Rotası:
Göcek – Merdivenli Koyu Rotası:
Göcek – Cennet Koyu Rotası:
Göcek Mavi Tur İçin Tekne Fiyatları
Seçilen teknenin kişi kapasitesi
Tura kaç kişinin katılacağı
Tur Rotası
Tur için Seçilen Zaman
Göcek Koyları Haritası
Göcek Mavi Tur Rotaları
Göcek Mavi Tur Rotaları
Mavi tur denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden biri olan Göcek, her sene yerli ve yabancı yüzlerce turiste kucak açıyor. Peki, Göcek mavi tur rotaları neden bu kadar çok tutuluyor? 
 
Tatil sezonu büyük küçük, çalışan çalışmayan, kadın erkek fark etmeksizin herkesin heyecanlı beklediği zamanlardır. Genelde yıllık izin zamanları beklenen tatiller için her sene bir değişiklik yapmak isteriz. Gitmediğimiz yerlere gitmek, daha önce keşfetmediğimiz sahilleri keşfetmek, yemediğimiz yemekleri yemek ve daha nicesi…
 
Eğer siz de tatilde ruhum eğlensin ama bedenim dinlensin diyenlerdenseniz sıkı durun. Çünkü bu yazı da bahsedeceğimiz mavi tur tam size göre!
 
Son dönemlerin popüler tatil turlarından olan ve adını sürekli duymaya başladığımız mavi tur, herkesin hayatında en az bir kere yaşaması gereken muhteşem bir deneyim. 
 
Muhteşem bir tatil deneyimi yaşamak ister misiniz? Hayatımızda, kendimize yaptığımız yatırımları gözden geçirmiş olsak, bu sürecimize tatili de eklesek nasıl olurdu? 
 
Muhteşem bir mavi tur ile kendinizi yenilemek, orada yaşayacağınız deneyimlerin size iyi geleceğini bilmiş olmak ve her yeni güne yeni bir koyda, mavi ile yeşilin birleşiminde olmanın hazzını yaşayarak uyanmak istemez misiniz? Yeni yerler keşfetmek şüphesiz ki Dünya’nın en güzel terapisidir. O zaman sizi sizden edecek birbirinden güzel koyları Göcek mavi tur rotaları ile görmeye ne dersiniz?
 
Mavi tur denildiği zaman akla gelen ve hem kendi bünyesinde ki hem de mavi tur esnasında gidilebilecek koylar ile eşsiz bir tatil deneyimi yaşamamıza yardımcı olan Göcek, mavi tur yapmak isteyen herkesin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Her sene yüzlerce insan Göcek mavi tur rotaları hakkında araştırma yapıyor.
 
Mavi Tur’da Neden Göcek?
 
Mavi tur denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden biri olan Göcek, her sene yerli ve yabancı yüzlerce turiste kucak açıyor. Peki, Göcek mavi tur rotaları neden bu kadar çok tutuluyor? 
 
Fethiye körfezinin en uç noktasında yer alan, çam ormanları ile kaplanmış dağların eteklerinde bulunan ve körfezin 12 Adalar’ına tepeden bakmakta olan Göcek; turizm alanında yeni gelişiyor olmasına rağmen dünya çapında popüler bir yat limanı markası haline geldi. Limanda demirli halde bulunan irili ufaklı değişik pek çok tekneyi görebilmeniz için marinada yapacağınız bir yürüyüş, pek çok bar ve restoranları ile size son derece keyif verecektir. Dalaman Havaalanı’na yalnızca 30 km mesafe kadar uzaklıkta olması da turistler için büyük bir avantajdır.
 
Skopea Körfezi, 12 Adalar ile sunduğu güvenilir pek çok koy ile mavi tur için ideal bir bölgedir. Tersane adasında, Bizans manastırlarından antik dönem tersanesine kadar antik kalıntılar olan batıkları inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca burada gece demirlemeyi alışkanlık haline getiren meşhur bir restoran da yer almaktadır. Adı 12 Ada olarak geçse dahi bundan çok daha fazla sayı da adaya sahiptir. Göcek mavi tur tatiliniz esnasında her gün bir adayı keyifle gezebilirsiniz.
 
Popüler Göcek Mavi Tur Rotaları
 
Göcek, zaten başlı başına giden herkesi kendine hayran bırakan sevimli biri ilçe. Son zamanlarda moda haline gelmiş mavi tur için de ideal bir bölge olan Göcek için, En popüler Göcek mavi tur rotaları adına sizler için birkaç önerimiz var.
 
Göcek – Yassıca Adaları Rotası: Göcek çıkışlı rotalar arasında en çok demir atma ve durma imkânı bulacağınız bu rotada 12 adadan oluşan Yassıca takımadasını keşfetme fırsatı bulacaksınız. Üstelik bu rotada denizin sığ olduğu alanlar bol olduğu için çocuklu ailelerin en sık tercih ettiği rota oluyor.
 
Göcek- Kleopatra Koyu Rotası: Likya döneminden kalmış hamam kalıntılarını inceleme fırsatı bulacağınız bu rotada tertemiz ama bir o kadar da derin su sizi bekliyor olacak. Ayrıca hamam kalıntılarının yanı sıra koyda Bizans Manastırı kalıntıları da yer almaktadır.
 
Göcek – Akvaryum Koyu Rotası: Göcek masmavi olsa da Akvaryum Koyu’nun mavisi çok farklı ve göreni kendine hayran bırakıyor. Çam kokuları eşliğinde yolculuk yapacağınız bu bölgeye gelirken bir deniz gözlüğü getirmeyi unutmamalısınız. Zira derinlerde keşfedecek çok şey var.
 
Göcek – Merdivenli Koyu Rotası: Adını, koyun hemen girişinde bulunan tarihi merdivenden alan bu koya geldiğiniz de sizi zeytin ağaçlarından oluşan bir vadi selamlayacak. Denizi seviyorum ama doğadan da vazgeçemiyorum diyorsanız bu rota tam size göre.
 
Göcek – Cennet Koyu Rotası: Sessiz ve sakin bir alanda huzuru bulmak isteyen tatil severler için adı gibi Cennet diyebileceğimiz bir koy, masmavi sularıyla misafirlerini bekliyor.
 
Göcek Mavi Tur İçin Tekne Fiyatları Nasıl?
 
Mavi tur yapmak isteyen herkes Göcek mavi tur fiyatları hakkında araştırma yapıyor. Fiyatlar kriterlere göre belirlendiği için net bir fiyat veremesek de, fiyat için esas olan kriterleri şu şekilde kiralayabiliriz:
 
Seçilen teknenin kişi kapasitesi
Tatilin kaç gün süreceği
Tura kaç kişinin katılacağı
Tur Rotası
Tur için seçilen zaman
 
Tüm bu kriterler, mavi tur fiyatları için belirleyici kriterlerdir. Mavi tur için çok pahalı alternatifler olsa da, her bütçeye uygun bir plan oluşturulabileceğinizi de bilmenizi isteriz.
 
Göcek Koyları Haritası 
 
Mavi tur için tercihiniz Göcek ise, çok güzel bir deneyim sizi bekliyor demektir. Bu güzel bölgeye gittiğiniz de hiçbir detayı atlamamak için yanınıza bir adet Göcek koyları haritası almanızı öneririz. Göcek koyları haritası, size bölgede ki tüm koy, sahil, tarihi mekânlar hakkında bilgi verecek ve bu sayede hiçbir detayı kaçırmamış olacaksınız! Göcek koyları haritasını internet üzerinden kolayca elde edebilir ve tatil deneyiminizi daha da renklendirebilirsiniz.
 
Whats App