19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Göcek yat kiralama

Göcek Tekne Kiralama

Göcek Mavi tur

Göcek kiralık yatlar

göcek kiralık tekneler

Göcek Yat

Göcek Tekne

Göcek Yat Organizasyonu

Göcek mavi tur tatil

Göcek gulet kiralama
Göcek motor yat kiralama
Göcek yelkenli yat kiralama
Göcek'te bütçenize uygun kiralık yat ve tekneler
Göcek hakkında
Göcek Tekne Kiralama
Göcek'te uygun bütçeli mavi tur
Göcek'te tatil fırsatları
Göcek'te mavi tur keyfi
Göcek'te kiralık tekneler
Ada yatçılık yat kiralama
Göcek Yat Kiralama ve Mavi Yolculuk
Göcek Yat Kiralama ve Mavi Yolculuk

Göcek: Güneybatı Akdeniz’in şirin beldesi Göcek, klasik tatil anlayışınızı değiştiren sıra dışı özellikleri ile tatil ve mavi yolculuk tutkunlarının en gözde mekânıdır. Kolay ulaşım özelliklerine sahip olan Göcek, bilinen tatil merkezlerinin aksine koruma altında olan küçük, sakin ve deniz ile iç içe bir beldedir.   

Göcek Koylarında gezi yaparken, kalabalıktan uzak, düşüncelerinizle baş başa, doğayla iç içe, arkadaşlarınızla, dalgalarla ve rüzgarla zaman geçirmek paha biçilemez bir şeydir.

Türkiye’de mavi yolculuk denildiğinde akla gelen ilk yerlerden olan Göcek, Fethiye Körfezi’nin içerisinde, doyum olmaz masmavi deniz ile yemyeşil orman dokusunun bütünleştiği, şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin buluşma noktası. Büyük şehirden kaçıp da maviye kavuşmaya gelenlerin huzur noktası kasabada sakin bir yaşantı hâkim.

Fethiye Körfezi'nde yer alan Göcek koyları, her biri farklı bir güzelliğe sahip, doğa uyumuyla birleşen doğal bir dantel işi oluşturuyor. Göcek koyları, dünyada yeşil ve mavinin pek çok farklı tonunun görüldüğü nadir yerlerdendir.

Göcek'e ulaşmak çok kolaydır ve buraya geldiğinizde günlük modern hayatın tüm streslerinden kurtulmuş olacaksınız. Turkuaz sularda seyahat ederken, dünyanın başka hiçbir yerinde görülemeyecek bir doğa harikasını keşfedeceğiniz konusunda sizi temin ederiz. Muhteşem doğası ve huzurlu ahengiyle Göcek karşınızda…

80’li yıllara kadar kendi halinde ve sakin bir köy olan Göcek, bu yıllardan sonra gittikçe gelişen turizm potansiyeli ile bugün tatilin adresi olan beldelerden biri. Artan turizm potansiyeline rağmen Göcek, pek çok tatil beldesine nazaran oldukça sakin ve sessiz. Bu yüzden de büyükşehirlerin kalabalığından kaçan ve huzurlu bir tatil bekleyen misafirlerin adresi.   

Sizler de göcek yat kiralama hizmetimizden faydalanabilir ve kiralık teknelerimizin listesine bakabilirsiniz.
 
Yat kiralama hizmetimiz ile sizlerin yanınızdayız.
 
İyi tatiller dileriz.
 
Whats App