19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Kışın Günlük Yat Kiralama

Kışın Saatlik Yat Kiralama

Kışın Yat Kiralama Fiyatları

Kışın İstanbul Yat Kiralama Fiyatları

Boğazda yat kiralama
Boğazda tekne kiralama
Kışın Yat Kiralama
Kışın Yat Kiralama

Kışın yat kiralama, kış sezonunun gelmesi ile birlikte en çok tercih edilen alanlardan bir tanesi hâline gelmeye başladı. Özellikle tatili kışa denk gelen kişiler için inanılmaz bir fırsat. Ayrıca yazın yat kiralamaya göre çok daha ucuz!

Yat kiralama hizmetinin hep yazın alınması gerektiğini düşünenlerden misiniz? Öyleyse sıkı durun, fikrinizi değiştireceğiz! Aslında kışın yat kiralamak da oldukça popüler ve pek çok avantajı bulunuyor.

Kışın yat kiralama, kış sezonunun gelmesi ile birlikte en çok tercih edilen alanlardan bir tanesi hâline gelmeye başladı. Özellikle tatili kışa denk gelen kişiler için inanılmaz bir fırsat. Ayrıca yazın yat kiralamaya göre çok daha ucuz!

Yat kiralama hizmeti günlük, haftalık ve saatlik olarak verilmektedir. Yat kiralama süreci nasıl ilerler konusu ile ilgili makalemize de göz atabilirsiniz.Genellikle güneşli havalarda tercih edilen yat turları, son yıllarda sonbahar ve kış aylarında da popüler hâle gelmiştir. Farklı etkinlikler düzenlemek isteyen kişiler, kışın yat kiralama hizmetinden yararlanabilirler.

Evlilik yıldönümü, evlilik teklifi ve birçok özel günde tercih edilen yat kiralama hizmetleri, yaz ve kış aylarında da tercih edilebilir. Gerekli donanımlara sahip olan yatlar sayesinde, müşterilerin ihtiyaç duydukları anda bu hizmetten yararlanmaları sağlanmaktadır.

Kışın gerçekleşen yat kiralama hizmetlerinde, yatın arka kısmı kapatılmaktadır. Yaz aylarında tercih edilen ve açık olan arka kısım, kış aylarında şeffaf branda ile kapatılır. Bu sayede olumsuz hava şartlarından müşterilerin korunması sağlanır.

Müşterilerin istekleri doğrultusunda kışın yat kiralama hizmetinden tam olarak yararlanabilmek için, çeşitli seçenekler sunulmaktadır. Örneğin, kapatılan şeffaf branda ile hem hava şartlarından korunabilmekte hem de eşsiz deniz manzarası seyredilebilmektedir. Aynı zamanda yine müşterilerin istekleri doğrultusunda brandanın bazı kısımları açılarak, içeri hava giriş çıkışının gerçekleştirilmesi sağlanır.

Kışın Yat Kiralama Hizmeti

Özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilen yat kiralama hizmetinden istenilen düzeyde yararlanabilmek için müşterilere farklı opsiyonlar sunulmaktadır.

Yatın arka kısmının istek doğrultusunda kapatılmasının yanında soğuk hava şartlarından korunmak için donanımlı ısıtma sistemlerinin kullanılması da, kışın yat kiralama hizmeti kapsamında bulunmaktadır. Müşterilerin tam anlamıyla bu hizmetten yararlanabilmesi ve memnun kalması için birçok seçenek sunulur.

Kış ayları geldiğinde yat turlarının yapılmaması ve tercih edilmemesi gibi bir durum günümüzde söz konusu değildir. Gerekli ekipmanlara ve donanımlara sahip yatlar ile kaliteli bir tur yapılabilmektedir.

Sunulan hizmetten memnun kalınması konusunda müşterilerle yakından ilgilenerek, her türlü isteklerinin gerçekleştirilmesi için kaliteli bir şekilde çalışmalar yürütülmektedir. Bu noktada yazın olduğu gibi kışın yat kiralama hizmeti de, birçok kişi tarafından tercih edilebilir.

Kışın boğazda ve denizde keyifli vakit geçirebilmek için yatlar ideal bir tercih olabilir. Kalabalık arkadaş grupları ve özel davetliler için uygun alanların ayarlanabilmesi sağlanmaktadır. Müşterilerin bu hizmetten tam olarak yararlanabilmesi ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri için gerekli olan donanımlar önceden ayarlanır.

Yatın iç ve dış kısmındaki sıcaklığın ayarlaması müşterilerin bunalmamaları için gerekli düzeyde tutulmaktadır. İlerleyen zamanlarda soğuktan rahatsız olmaları durumunda, sıcaklık düzeyi artırılmaktadır.

Kışın yat kiralama hizmeti sayesinde kış aylarında güvenilir bir şekilde yat turu yapmak ve eğlenceli vakit geçirmek mümkün olmaktadır. Tam donanıma sahip yatlarla, yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da müşterilerin bu turlaradan keyif alması sağlanır.

1.     Kışın Günlük Yat Kiralama

Kışın yat kiralama kapsamında günlük olarak tercih edilen kiralama hizmetleri de oldukça popülerdir. Daha çok kısa mesafelerde yat turu yapmak veya adalara gitmek isteyen kişiler tarafından tercih edilen kiralama hizmetidir.

Özellikle yaz aylarında tercih edilen günlük yat kiralama hizmetleri son yıllarda kış aylarında da tercih edilmeye başlanmıştır. Genellikle 8 saati kapsayan bu hizmet, güne erken başlamayı seven kişiler için tercih edilmektedir.

Günlük olarak kışın yat kiralama hizmetibekarlığa veda partileri, doğum günleri, evlilik yıldönümü, toplantılar ve iş yemekleri gibi etkinlikler içinde tercih edilebilir. Çalışırken aynı zamanda da eğlenceli vakit geçirebilmek, bu hizmet ile mümkündür.

Yat kiralama hizmetlerinde genel olarak dışarıdan yemek getirilmesi tercih edilmemektedir. Ancak günlük olarak kiralamaların yapılması, dışarıdan yemek getirme konusunda avantaj sağlamaktadır. Dışarıdan yemek getirilebildiği gibi, yatta bulunan mutfak ekipmanları kullanılabilir ve garson talebinde de bulunulabilir. Müşterilerin bu hizmetler için ekstra ücret ödemesi gerekmektedir.

Günlük olarak tercih edilen yat kiralama hizmeti, oldukça uygun fiyat seçenekleri ile sunulur. Fiyatlara, kiralamanın yapılacağı mevsim ve müşterilerin ekstra istekleri gibi detaylar etki etmektedir.

2.     Kışın Saatlik Yat Kiralama

Genellikle yaz kış tercih edilen saatlik yat kiralama, boğaza yolculuk yapmak isteyen kişiler için tercih edilmektedir. Yaz mevsiminin yanı sıra kışın yat kiralama hizmeti de, saatlik olarak tercih edilebilir. Bu hizmet en az 2 saati kapsamaktadır. Bu süre zarfında müşteriler eğlenceli vakit geçirebilir ve boğazın keyfini sürebilir.

Kışın yat kiralama hizmetinden saatlik olarak yararlanabilmek isteyen kişiler çoğunlukla doğum günü kutlamaları için bu hizmeti tercih etmektedir. Ancak yılın belli bir döneminde gerçekleştirilen iftar yemekleri içinde saatlik olarak tercih edilen yat kiralama da uygun olmaktadır.

Kalabalık arkadaş gruplarının yaptığı balolar, teknede düğün, doğum günü partileri, teknede kına organizasyonu ve sürpriz evlenme teklifi gibi alanlarda da kışın yat kiralama hizmeti tercih edilebilir. Havanın güzel olduğu günlerde Adalar ve Boğazda yüzme turu organize edebilirsiniz.

Müşterilerin seyahat edilecekleri yerler ve yat turlarının planlı olması gerekmektedir. Çünkü adalara gitmek isteyen kişiler saatlik olarak kiraladıkları yatlarla vakit kaybedebilmektedir. Bu nedenle ada turu yapmak isteyen kişilerin günlük olarak sunulan yat kiralama hizmetinden yararlanması daha uygun olacaktır.

Kışın Yat Kiralama Fiyatları

Kışın yat kiralama fiyatları sunulan hizmetin türüne ve müşterilerin özel olarak istedikleri tercihlerine göre değişiklik göstermektedir. Özellikle yaz aylarında ve kış aylarında yat kiralama hizmetlerinde ufak çaplı değişmeler söz konusudur. Ancak müşterilerin garson talep etmesi, yatta yemek verilmesi gibi isteklerinin bulunması fiyatlarının yükselmesine neden olmaktadır.

Müşterilerin istekleri kapsamında özel olarak hazırlanan kahvaltı, öğle ve akşam yemeği menüleri oldukça kaliteli olabilmektedir. Yatta verilen davetteki kişi sayısı ve bu doğrultuda talep edilen garson sayısı, fiyata etki eden etkenlerdendir.

Yat kiralama hizmetine etki eden faktörlerden bir tanesi de saatlik ve günlük olarak verilen hizmetlerdir. Öncelikle yat kiralama ücretleri hesaplanırken, günlük ve saatlik hesaplar baz alınır. Daha sonra müşterilerin özel olarak talep ettikleri ekstralar, ücrete tabi tutulur. Böylelikle net fiyatlar ortaya çıkar.

Müşterilere sunulan hizmetler arasında müşterilere özel yat turu paketlerinin hazırlanması da yer almaktadır. Yazın veya kışın yat kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen müşteriler, istedikleri ekstraların bulunduğu yat turlarını kendileri ayarlayabilmektedir.

Fiyat hesap tablosu dikkate alınarak, müşteriler yat turu yapacak kişi sayısı, yatta verilecek yemek menüsü, yatın arka kısmının kapatılması ve kış mevsiminde ortamın sıcaklığının ayarlanması gibi ekstraları talep ederek, kendi turlarını istedikleri doğrultuda planlayabilmektedir.

Fiyatlar her müşteri için aynı olmaktadır. İstenilen bütçeye uygun olarak hazırlanan yat turu paketleri de mevcuttur. Bu paketler sayesinde uygun fiyatlarda tur yapılabilir ve keyifli vakit geçirme imkânı elde edilebilir

Kışın İstanbul Yat Kiralama Fiyatları

İstanbul boğazında yat kiralama hizmeti birçok kişi tarafından talep edilmektedir. Boğazın muazzam manzarası eşliğinde yapılan turlar oldukça keyifli geçmektedir. Kış mevsiminde yatın arka kısmının şeffaf branda ile kapatılması sayesinde boğazın görüntüsü tur boyunca seyredilebilmektedir.

Yazın veya kışın yat kiralama hizmetleri, uygun fiyat seçenekleri ile müşterilere sunulmaktadır. Diğer yat kiralama hizmetlerinde olduğu gibi İstanbul’da da yapılacak tur fiyatları, müşterilerin ekstra talep edecekleri seçeneklerin hesaplanması ile müşterilere bildirilmektedir. Yat kiralama hizmeti günlük, saatlik veya haftalık olarak çeşitli seçeneklerle sunulmaktadır.

Whats App