19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Boğazda Yat Kiralama

Boğazda Tekne Kiralama

İstanbul boğazı yat kiralama

istanbul boğazı tekne kiralama

istanbul boğazı yat ve tekne kiralama

boğaz turu

boğaz tekne turu

boğaz yat turu

boğazda saatlik yat kiralama

boğazda saatlik tekne kiralama
saatlik yat kiralama
saatlik tekne kiralama
boğazda kutlama
boğazda eğlence
ada yatçılık yat kiralama hizmeti
ada yatçılık tekne kiralama hizmeti
boğaz turu hakkında
istanbul boğazı hakkında
istanbul boğazı
tekne turları
İstanbul Boğazında Yat Kiralama Ve Tekne Turu Hakkında
İstanbul Boğazında Yat Kiralama Ve Tekne Turu Hakkında

İstanbul boğazının güzelliklerini ve eşsiz manzarasının keyfini yaşamak için boğazda tekne kiralama ile ilgili okumaktan keyif alacağınız bir yazı hazırladık.

İstanbul boğazında istediğiniz saat dilimlerinde gerek gezi amaçlı, gerek bir kutlama olarak yat kiralamak oldukça keyiflidir.Farklı açılardan boğazı keşfedebilir ve ekonomik olarak karlı bir biçimde boş zamanınızı değerlendirebilirsiniz.İstanbul boğazında saatlik ve günlük olarak hizmet veren Ada Yatçılık olarak sizlere gerek değerli bir misafirinizi boğaz turunda ağırlayabileceğiniz gerek kutlamalarınızı yapabileceğiniz alternatifleri boğazda yat kiralama başlığı altında sunmaktayız.
 
Boğazda yat kiralama hizmetimiz ile en az 2 saatlik kiralama mecburiyeti ile günlük ve saatlik kiralama hizmeti alabilirsiniz.Kurumsal ve bireysel kutlamalarınız için hizmetimiz ana başlıklara ayrılabilir.Bu organizasyonlar yat kiralama hizmetinin yanında kahvaltı, kokteyl ve yemek menüler de talep edilerek planlanabileceği gibi dışarıdan kendi yiyecek ve içeceklerinizi de getirebilme imkanına sahipsiniz. Kendi yiyecek ve içeceğinizi getirmeniz durumunda servis etmesi için ekstra ücret talep edilmektedir.Detayları bizlerle iletişime geçtiğinizde öğrenebilirsiniz.
 
Ada yatçılık olarak istanbul boğazında yat kiralama hizmetimizde fiyatlar,fotoğraflar,videolar,menü detayları,güzergahlar ile ilgili bilgilere bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz.Rezervasyon için önceden kapora ödenmesi şarttır.Eğlenceli bir gezi sizleri beklemektedir.Ada Yatçılık olarak iyi eğlenceler dileriz...
Whats App