19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Yat Kiralama Sezonu

Yat Kiralama Haberleri

Yat Kiralama Hakkında

Yat Kiralama Sezonu Hakkında

Marmaris Yat Kiralama

Gulet Yat Kiralama

Motor Yat Kiralama

Bodrum Yat Kiralama

Göcek Yat Kiralama

Yat Kiralama Pazarı
Türkiye Yat Kiralama
Tatil Sezonu
Mavi yolculuk Sezonu
Mavi Yolculuk Tatili
Ada Yat Yat Kiralama
Ada Yat Gulet Kiralama
Ada Yat Kiralık Motor Yatlar
Ada Yatçılık Kiralık Guletler
Ada Yatçılık
Ada Yatçılık Tekne Kiralama
2027 Yılına Kadar Yat Pazarının 15 Milyar Dolara Ulaşması Bekleniyor
2027 Yılına Kadar Yat Pazarının 15 Milyar Dolara Ulaşması Bekleniyor

2022 yaz sezonu ile birlikte kiralık yatlara talepler artmış durumda. Beklenen ilgi daha da yoğun.Dünya pazarındaki durum ise bu tespiti doğrulamış durumda. Global Insights verilerine göre dünya genelinde 2027 yılına kadar bu değerin 15 milyar dolara yaklaşması öngörülüyor.

Uzun ve yorucu bir kış sezonunun ardından insanlar yaz aylarında mavi yolculuk ve tekne kiralama sezonu başlaması ile birlikte kendilerini tatile hazırlamış durumda.Ege ve Akdeniz kıyılarına rağbet eskisinden daha fazla.Turizmciler bu yaz talebin daha da artmış durumda olduğunu belirtmekte.

Turizmciler 2 yıllık pandemi sezonunun ardından insanların tekne kiralama taleplerinin arttığını belirtirken uzun süren kış sürecinin ardından güneşin yüzünü göstermesi ile insanların özellikle kurban bayramı ve sonrası sürecine tekne kiralama arayışına girdiğini belirtmekte.

Küresel yat pazarının her yıl yüzde 4.6 büyüyerek arttığını belirtiğimize göre bu rakam 2027 yılında 15 milyar dolara ulaşması beklenmekte.Üç tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye yat kiralama için hem yurt içi hem yurt dışı için benzersiz bir alternatif.

Bu yıl yat turizminden beklentimiz yüksek. 2021’e kıyasla yat kiralama taleplerinde artış görüyoruz. Yat turizminin önemli merkezlerinden biri olan ülkemizde mayıs ayında başlayacak hareketliliğin özellikle Kurban Bayramı sonrasında yerli turistler açısından da artacağını öngörüyoruz

Hem globalde hem de Türkiyede trendin arttığını göz önüne aldığımızda en çok talebi gulet yatlar ve motor yatlar almakta. Özellikle Bodrum,Marmaris, Fethiye, Göcek,ve Datça gulet kiralama ve motor yat kiralama konusunda oldukça rağbet görmekte.

Özellikle Rus yatlarının da Bodrum ve Marmaris’e demir atmasının beklenen ilgiyi arttırması piyasaya bir hareketlilik kazandırmış durumda.Geçtiğimiz ay Roman Abramoviç’e ait 600 milyon dolar değerindeki My Solaris adlı yat Bodrum’a ve Eclipse isimli 700 milyon dolar değerindeki Rus yatı ise Marmaris sularına girmişti. 

Yat Kiralama sayfamıza göz atarak kiralık teknelerin listesini görebilir ve inceleyebilirsiniz.

Whats App