19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Mavi Yolculuk Ada Yatçılık ile Keşfedilir

Mavi Yolculuk Fikrine Şmdi Kendinizi Hazırlayın!

Mavi Yolculuk: Hala Çıkmadınız mı?

Mavi Yolculuk: Huzura Atılan Adım

Mavi Yolculuk Öncesi Önemli İpuçları

Mavi Yolculuk Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mavi yolculuk rotaları

mavi yolculuk gezilecek yerler

Mavi yolculuk öncesi hazırlıklar

Mavi Yolculuk tekne seçenekleri
Mavi yolculuk tatili
2022 mavi yolculuk
Mavi yolculuk yat kiralama
Mavi Yolculuk fiyatları
Bodrum Mavi Yolculuk
Marmaris Mavi Yolculuk
Göcek Mavi Yolculuk
Fethiye Mavi Yolculuk
Bozburun Mavi Yolculuk
Kaş Mavi Yolculuk
Ada Yatçılık ile Mavi Yolculuk Deneyimi
Ada Yatçılık ile Mavi Yolculuk Deneyimi

Ada Yatçılık Ege ve Akdeniz uzanan sahiller boyunca 1999 yılından bu yana mavi yolculuk için çeşitli boy ve standarda sahip kiralık yat seçenekleri sunar.

Mavi Yolculuk Ada Yatçılık ile Keşfedilir

Ada Yatçılık Ege ve Akdeniz uzanan sahiller boyunca 1999 yılından bu yana mavi yolculuk için çeşitli boy ve standarda sahip kiralık yat seçenekleri sunar. Herkesin hayalinde bir yat gezisi vardır. Bizler de sizlerin yat hayallerini gerçekleştirmek için buradayız.

Farklı standart ve ebatlarda yat seçeneklerimizle size istediğiniz mavi tatil fırsatlarını sunuyoruz. Şimdi yat modellerimize göz atarak kendinize en uygun yatı seçin. 5 yıldızlı otel konforunda mavi yolculuğun tadını çıkarın. Lüks bir mavi yolculuk hiç bu kadar erişilebilir, bu kadar esnek ve konukların ihtiyaçlarına bu kadar iyi uyum sağlamamıştı.

Mavi yolculuk gezinti seçeneğimizle belirli bir konuma, belirli bir seyir varış noktasına veya belirli bir mevsime bağlı değilsiniz. Nereye gideceğinize sadece siz karar verirsiniz. Çünkü isterseniz dümen sizde! Sunduğumuz bir diğer avantaj ise kaptanlı yat kiralamadır. Bu da lüks tatilinize bir değer daha katar. Size bölgenin önemli noktalarını ve gizli sırlarını bilen bir kaptanın avantajını da sunar.

Şimdi bize Mavi Yolculuk adresinden ulaşın!

Mavi Yolculuk Fikrine Şimdi Kendinizi Hazırlayın!

Mavi yolculuk fikri sizi de heyecanlandırıyor mu? Tam olarak Ada Yacht olarak size hayalini bile kuramayacağınız muhteşem bir tatil fırsatı sunuyoruz.

1999 yılından bu yana Ege ve Akdeniz’de verdiğimiz hizmetlerle büyük takdir topladık. Sizin için eğlenceli ve lüks bir tatil seçeneği sunmamızın yanı sıra bu yolculuğu tamamen güvenli kılıyoruz. Siz açık denizde kendinizi mavinin huzuruna bırakırken güvenliğinizi biz sağlıyoruz.

Her yolculuk öncesi bakımdan geçirilen yatlarımızla yapacağınız muhteşem bir tatil Ada Yacht’ta sizleri bekliyor. Lüks tatil anlayışınıza yeni bir vizyon getirerek sizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı en konforlu şekilde ağırlıyoruz.

Yat kiralama seçeneğiyle çıkacağınız bu mavi yolculuk sizin tamamen mahreminizi gözetir. Gözlerden uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin birinci tercihi olan yat kiralama sizi uzak diyarlara demirler. Seçeceğiniz güzergahta tamamen özgür olmanız da bu yolculuğu unutulmaz kılacak olan bir başla ayrıntıdır. Özel anlarınızı sadece siz yaşayın!

Mavi Yolculuk: Hala Çıkmadınız mı?

Mavi yolculuk sizi şehrin gürültüsünden kaçırır, motivasyonunuzu yükseltir. Ada Yacht ile siz de bu muhteşem yolculuğun keyfine varın!

1999 yılından bu yana hizmet verdiğimiz bütün lüks sever müşterilerimizin takdirini toplamayı başardık. Biz özellikle siz lüks tatilinizi yaparken sizin güvenliğinizi her daim önde tutuyoruz. Güvenliğinizi sağlamak bizden tatilinizin keyfini çıkarmak sizden!

Arkadaşlarınız veya ailenizle bağlarınızı güçlendirmek çok daha büyük ve daha lüks bir yat kiralamak anlamına gelse de sunulan eğlence fırsatları da çok özel oluyor. Üst düzey yatların artık sinema odalarından yüzme havuzlarına, jakuzilerden spor salonlarına, Türk hamamlarından masaj odalarına kadar her şeye sahip çeşitli yat seçeneklerine sahip olduğunu gururla söyleyebiliriz.

Doğru bir yat kiralama şirketiyle anlaşmak çok önemlidir. Çünkü bir yatı kiralamak sadece anahtarının size verilmesi anlamına gelmez. Bu yatların bakımının yapılıp yapılmadığı, olası bir sorunda sağlayacakları desteklere kadar birçok belirleyici faktör vardır. Lüks bir tatil isteyen herkesin mutlaka bu seçimi özenle yapması gerekir.

Mavi Yolculuk: Huzura Atılan Adım

Mavi yolculuk şehrin karmaşasından sizi alarak huzura adım atmanıza olanak tanır. Bırakın mavinin muhteşem huzuru sizi sarsın.

Lüks bir yat kiralamak tamamen yaşam tarzıyla alakalıdır. Yaşamınızı ister farklı bir deneyimle taçlandırın isterseniz her zaman yaptığınız deniz yolculuğuyla bunu yansıtın. Ada Yacht her daim lüks tatil severlerinin çözüm ortağıdır.

Yat kiralama denilince akla gelen ilk yerler muhtemelen Akdeniz ve Ege oluyor. Ancak en az bunlar kadar popüler alanlar hatta bazen daha da eğlenceli olabilecek başka destinasyonlar da vardır. En iyi alternatif yat kiralama destinasyonlarını da sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

Ege ve Akdeniz çarpıcı ve bozulmamış güzelliğiyle dünyadan da bu muhteşem güzelliği yaşamak isteyen kişiler ülkemize gelmektedir. Muhteşem maviliği ve duruluğuyla dünyadaki en çarpıcı güzellikteki yerlerden biridir. Bırakın maviliğin huzuru sizi içine çeksin. Birçok farklı yat seçeneğimizle mavi yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İster yalnız isterseniz sevdiklerinizle bu muhteşem tatilin tadına varın.

Mavi Yolculuk Öncesi Önemli İpuçları

Mavi yolculuk planı yaptınız ve bir tekne kiralamak mı istiyorsunuz? Belki de bu sizin için ilktir. Bir mavi yolculuk gezisi planlamak için önemli noktaları derledik. Doğru şekilde yaparsanız, hiçbir şey ters gitmez.

Nereye giderseniz gidin, yolculuğunuz için doğru insanları seçmek çok önemlidir. Bir yat tatili çok özel bir etkinliktir.  Mümkün olduğunca sorunsuz geçmelidir. Yani doğru "ekibi" bir araya getirmek, iyi bir film için oyuncu seçimine benzer.

Bunun yanı sıra keşfedeceğiniz noktalar da önemlidir. Anı yaşamaktan hoşlanıyor olabilirsiniz. Ekibiniz rotaları spontane gezmek isteyebilir. Eğer herkes aynı fikirdeyse bu asla sorun değildir. Ancak yine de tatilden önce rotalarınızı planlamak bir fikir olabilir. O zaman herkes ayrıntılar üzerinde anlaşabilir ve bu yat tatilinden ne bekleyeceğini bilir.

Bir diğer önemli mesele tercihlerini ve tercih etmediklerini tartışmak ve herkese uyan bir bütçe üzerinde anlaşmak önemlidir. Elbette gidilecek yer ve seyir bölgesine göre doğru tekne tipi de önemlidir. Bu yat tatiline katılacak herkesin tam olarak ne bekledikleri tartışırlarsa, bu herkesin çıkarlarının dikkate alınmasını sağlar.

Mavi Yolculuk Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mavi yolculuk dendiğinde akla deniz, güneş ve eğer isterseniz kum gelir. Adaları keşfe çıkabilir, bir yere demirlenebilir ve sadece anın tadını çıkarabilirsiniz. Ancak yat kiralama yapmadan önce bütçe belirlemek çok önemlidir. Seçeceğiniz rota maliyetinizi etkileyecektir.

Örneğin genel olarak, akaryakıt fiyatları özel bir yatın taban fiyatına ek olarak borçlandırılır. Bu da nereye gittiğiniz, ne kadar harcamak istediğinizde bir faktör olacağı anlamına gelir. Birçok farklı destinasyonu ziyaret etmeyi planlayanlar, kendilerini aynı genel alanda bir balığa çıkmak isteyenlere göre daha yüksek yakıt ücretleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Tekne boyutu da bu fiyatlandırmadan nasibini alır. Ancak hayattaki birçok şeyde olduğu gibi, daha büyük her zaman daha iyi değildir. Daha büyük bir yat, bir tatilin tadını çıkarmak için daha iyi bir yol gibi görünse de çok büyük bir yat, basitçe yer veya para israfına da neden olabilir.

Bize şimdi https://www.adayacht.com/mavi-yolculuk adresinden anında ulaşabilir, yat seçeneklerimizi görüntüleyebilir, anında rezervasyon seçeneğini tıklayabilirsiniz!

Whats App