19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Fethiye Yat Kiralama

Fethiye Tekne Kiralama

Fethiye Kiralık Yatlar

fethiye kiralık tekneler

Fethiye Gulet Kiralama

Fethiye motor yat kiralama

Fethiye yelkenli yat kiralama

Fethiye mavi yolculuk

Fethiye Mavi Tur

Fethiye'de tatil
Mavi yolculuk turları
Mavi yolculuk tatilleri
Kiralık yatlar
Kiralık tekneler
yat kiralama
tekne kiralama
Ada yatçılık yat kiralama
Ada yatçılık tekne kiralama
Ada Yatçılık yat kiralama hizmeti
Ada yatçılık tekne kiralama hizmeti
Fethiye Yat Kiralama Rehberi
Fethiye Yat Kiralama Rehberi

Fethiye'de yat kiralalarken bilinmesini istediğimiz ve tatilinize klavuzluk edebilecek okuması keyifli bir yazı hazırladık.Ada Yatçılık olarak iyi tatiller dileriz...

Şehrin kalabalığından uzak huzurlu,doğa ile bütünleşik bir tatil için Fethiye en uygun seçeneklerden biridir.Yeşil ve mavinin uyumu ve bütünleşmesi ile heryıl yurt içinden ve yurt dışından yüzbinlerce misafirleri ağırlayan Fethiye unutulmaz bir tatil için sizleri bekliyor. Birbirinden güzel koyları,eşsiz benzersiz doğası ve tarihi kültürü ile aradığınız tatil için belki de en iyi fırsat.

Fethiye Yat Kiralama

Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan Fethiye şehrin en büyük ilçesidir ve en fazla nüfusa sahiptir. Genelde Akdeniz iklimine sahip olan Fethiye’ye yılın her ayında insanlar gerek turistik gezi gerek tatil amacı ile rağbet göstermektedir. Dalaman havaalanına mesafesi 50 km olmakla birlikte İstanbul,Ankara ve İzmir’den hergün düzenli uçuşlar mevcuttur. Fethiye, kent içinde kalıntılarını ve tiyatrosunu görebileceğiniz eski "Telmessos" şehrinin üzerinde yer almaktadır. Fethiye turizmi ve şaşırtıcı doğası ile popülerdir.

Çalış Plajı,Ölüdeniz ve Hisarönü en önemli yerleşkenleri olan Fethiye otelleri,pansiyonları ve gece eğlenceleri ile Türkiye’nin en önemli tatil beldelerindendir.Fethiye kozmopolitik bir yapıya sahip olup çok çeşitli tatilcilik anlayışını sunar. Tüm dünyanın gözdesi olan Ölüdeniz gibi bir plaja sahip olmasının yanında, tatil köyü turizmi ile pansiyon ve butik otel tesisleri benimsenmiştir..

Fethiye Yat Kiralama

Karayolunu tercih eden tatilciler İstanbul üzerinden geliyorlar ise İzmir-Aydın otobanını kullanarak tebelalar eşliğinde kolaylıkla Fethiye’ye varabilirler. Ankara istikametinden gelen tatilciler ise Afyonkarahisar’a ilerledikten sonra önce Isparta daha sonra da Burdur yolunu kullanarak tatil cenneti Fethiye’ye ulaşabilirler.

Yaz dönemlerinde Fethiye’de yat kiralamak olmazsa olmazlar arasındadır.Bütçenize uygun olarak belirleyebileceğiniz özelliklerde Gulet Yat,Motor Yat ve Yelkenli Yatlar ile bu tecrübeyi yaşamanızı isteriz. Fethiye Yat Kiralama hizmetimiz ile alternatifleri görüntüleyebilir ve Ada Yatçılık olarak sizlere bütçenize ve rahatınıza uygun iyi bir tercih sunabiliriz.Sizlerin bizlere sadece tatilden olan beklentileriniz, gezi rotası isteğiniz ve kaç kişi kalacağınızı bildirmeniz bizler için yeterli.

Whats App