19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Fethiye Yat Kiralama

Fethiye Tekne Kiralama

Fethiye Kiralık Yatlar

fethiye kiralık tekneler

Fethiye Gulet Kiralama

Fethiye motor yat kiralama

fethiye mavi yolculuk

fethiye tatil yat kiralama

Fethiye Mavi Tur

fethiye hakkında
fethiye kiralık guletler
fethiye kiralık motor yatlar
fethiyede tekne kiralama
fethiye'de tatil ve mavi yolculuk
fethiye ucuz yat kiralama
Fethiye Lüks Yatlar
fethiye'de uygun fiyata tatil
fethiye de uygun tekne kiralama
yat kiralama
Ada yatçılık yat kiralama
Fethiye Yat Kiralama ve Mavi Yolculuk
Fethiye Yat Kiralama ve Mavi Yolculuk

Muğla’nın en geniş yüz ölçümüne ve en kalabalık nüfusuna sahip olan Fethiye, huzurlu coğrafyası ve cana yakın halkı ile muhteşem bir tatil geçirmenizi sağlıyor.Geçmişten selam veren Kaya mezarları, Çam ile donatılmış koyları, mavi tur için elverişli durakları ile hayalleri süsleyen bir tatil cennetidir.

Ege'nin ve Akdeniz'in antik kalıntılarında mavi turunuzu tamamlamış olacaksınız. Fethiye rüyalarınıza ilham olmaya davet ediyor. Sanatsal alanları, camileri, kral mezarları, antik kentleri, kaleleri ve tarihi Likya yolu ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi başaran beldede aksiyon severleri de heyecanlı dakikalar bekliyor. 

Benzersiz doğal güzellikleri, tarihi dokusu, birbirinden lezzetli restoranları, pırıl pırıl koyları ve eğlenceli gece hayatı ile yerli yabancı binlerce turiste kapılarını açan Fethiye, her bütçeye uygun konaklama tesisleri ile tatilcilerin tüm beklentilerine cevap verebiliyor.Fethiye kiralık tekne ve yatların en çok tercih edilen rotaları Fethiye-Göcek-Marmaris-Fethiye, Fethiye-Göcek-Ölüdeniz-Fethiye, Fethiye-Ölüdeniz-Kalkan-Kaş-Fethiye'dir.

Fethiye Yat Kiralama sayfamızdan kiralık teknelerin listesini görebilir ve bütçenize uygun yat kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
 
Soru ve önerileriniz için bizimle iletişime geçmeyi unutmayınız.
 
İyi tatiller dileriz.
 
Whats App