19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Marmaris Yat Kiralama

Marmaris Tekne Kiralama

Marmariste kiralık yatlar

Marmariste Kiralık Tekneler

Marmaris Mavi Yolculuk

Marmaris Mavi Tur

Marmariste Gulet Kiralama

Marmariste Motor Yat Kiralama

Marmariste Yelkenli Yat Kiralama

Marmariste tatil
Marmariste mavi yolculuk tatili
Marmariste mavi tur tatili
Ada Yatçılık Yat Kiralama
Ada Yatçılık Tekne Kiralama
Ada Yatçılık Gulet Kiralama
Ada Yatçılık Motor Yat Kiralama
Ada Yatçılık Yelkenli Yat Kiralama
Ada yatçılık kiralama hizmetleri
Ada yatçılık Yat Kiralama Hizmetleri
Ada Yatçılık
Marmaris Yat Kiralama Hakkında
Marmaris Yat Kiralama Hakkında

Marmaris yat kiralama hakkında bilmek isteyeceğiniz ve okumaktan zevk alacağınız bir başlık altında sizleri bilgilendirmek istedik..Keyifli okumalar...

Turizm açısından Türkiye’nin en gelişmiş ve en güzel yerlerinden biri olan Marmaris Ege ve Akdeniz kıyılarını birbirine bağlamaktadır.

Birçok limana,kente ve uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Marmaris eşsiz koyları,benzersiz doğası ve en güzel iklimi ile insanların çok rağbet gösterdiği bir merkez haline gelmiştir.Tabi bunun neticesinde mavi yolculuk,mavi tur ve yat kiralama turları ile de insanların güzel vakit geçirmesine vesile olmuştur.Dünyanın en tarafından marmarise her yaz yüzbinlerce turist gelmektedir.

Marmaris Yat Kiralama

Hisarönü,Selimiye,Osmaniye,Bozburun ve Akkaya marmarisin çevresinde bulunan beldelerin başında gelir.Bu beldelerde orta büyüklükte koylar bulunmakta ve tatilcilere unutulmaz hatıralar yaşatmaktadır.

Marmarise ulaşım konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız ve oldukça kolaydır.En yakın havaalanı Dalaman’da olup Marmaris merkeze mesafesi 88 kilometredir.Ayrıca İstanbul,İzmir ve Ankaradan çok sayıda havayolu şirketi de Marmaris’e uçuş hizmeti vermektedir.İzmir’den otobüs ile 3 saat,İstanbul’dan 13 saat,Ankara’dan ise 10 saat sürmektedir.Marmarisin hemen girişinde otogar yer almaktadır.

Marmaris Yat Kiralama

Marmaris yat kiralama hizmeti ile dilediğiniz özelliklerde gulet,motor yat,ve yelkenli yatları seçebilir ve bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Mavi yolculuk konusunda kaçırmamanız gereken fırsat.Eşsiz doğası benzersiz denizi ile yat kiralamanın keyfine varın..

Ada Yatçılık olarak İyi tatiller dileriz…

Whats App