19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Mavi Yolculuk

Yat Kiralama

Mavi Yolculuk tatil

Yat Kiralama Tatil

Yat Kiralama Mavi Yolculuk

kiralık tekneler

kiralık yatlar

kiralık guletler

gulet kiralama

ege ve akdenizde mavi yolculuk
ege ve akdenizde tekne turu
ege ve akdenizde tekne kiralama
ege ve akdenizde yat kiralama
mavi tur
hijyenik tatil
mavi tur için gerekenler
ada yatçılık yat kiralama
ada yatçılık mavi yolculuk
ada yatçılık tekne kiralama
ada yatçılık
Mavi Yolculuk ve Tekne Tatili 2022 sezonunda daha popüler olucak...
Mavi Yolculuk ve Tekne Tatili 2022 sezonunda daha popüler olucak...

2022 yılında pandemi sürecinden dolayı sıkılan ve mavi yolculuğu düşleyen insanlar tarafından izole bir tatili planlayanlar için iyi bir alternatif olarak gözükmekte.. 

2022 yılında pandemi sürecinden dolayı sıkılan ve mavi yolculuğu düşleyen insanlar tarafından izole bir tatili planlayanlar için iyi bir alternatif olarak gözükmekte.. 
 
Sakin ve hijyenik bir tatil planlayanlar için 2022 sezonunda ege ve akdeniz kıyılarında mavi yolculuk detaylarına haberimizde göz atabilirsiniz.2022 sezonunda yerli turistler şimdiden kiralık tekneler ve gulet kiralama hakkında rezervasyonlara başladı bile.Mayıs ayında ege bölgesi için rezervasyonlar alınmaya başlandı.Yerli turistlerin yoğun ilgisi bu sezon daha da artacağa benziyor.Bireysel tatil için yat kiralama uygun bir seçenek arasında.Yoğun ilgiden dolayı bu sezon fiyatlarda %25 oranında artış bekleniyor.
 
Konforlu bir mavi yolculuk keyfi...
 
Aileniz ve arkadaşlarınızla keyfinize göre hijyenik ve doğal ortamlarda otel ve pansiyonlara göre daha eğlenceli ve avantajlı bir tatil geçirebilirsiniz.
 
Daha rahat ve herkesten izole olacak şekilde sakin bir tatil deneyimi sunmaktadır. Ayrıca her sabah denizin ortasında gündoğumu ile birlikte uyanma şansına da sahip olabilirsiniz.
 
Kalabalıktan uzak herkesten izole istediğiniz bir koyda durup denize girebilirsiniz.Gece denize girmek için otelinizden çıkıp yürümek zorunda kalmadan istediğiniz zaman tekneden denize girebilirsiniz.
 
Mavi Yolculuk İçin Hangi Dönem Tercih Edilmeli?
 
Ülkemizde genellikle tatil dönemi Temmuz ve Ağustos ayları olarak tercih edilmektedir. Ancak daha sakin bir tatil yapmak istiyorum diyenlerdenseniz Mayıs ve Haziran ayı tekne tatili için en uygun dönemlerden. Pek çok tatil beldesinde bu dönemde de deniz suyu istenilen sıcaklığa gelebiliyor. Ayrıca yine sakin bir tatil için sarı yaz olarak bilinen Eylül ve Ekim ayı da değerlendirebileceğiniz bir diğer tatil dönemi. Dingin bir deniz ve bomboş koylarda sizler de tatilinizi teknenizde keyifle yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemlerde tercih edeceğiniz bir tekne tatili ile neredeyse yarı yarıya ucuz bir tatil yapma şansına da sahip olabilirsiniz.
Whats App