19 Mayıs Mh. Şemsettin Günaltay Cd. No:148/18
Kadıköy İstanbul
+90 216 395 09 99
info@adayacht.com

Abramoviç yat bodrum

Abramoviç tekne bodrum

Bodrum Abramoviç

Abramoviç bodrum lüks tekne

Abramoviç bodrum tatil

Abramoviç Eclipse lüks yat

Abramoviç Eclipse lüks tekne

Bodrum lüks yatlar

Bodrum lüks tekneler

Bodrumda tekneler
Bodrumda yatlar
Solaris yat
Solaris tekne
Lüks yat solaris
Lüks tekne solaris
Bodrum yat kiralama
Bodrum tekne kiralama
Ada yatçılık yat kiralama
Ada yatçılık tekne kiralama
Ada yatçılık
Abramoviç’in ultra lüks yatları Solaris Bodrum’a Eclispe Marmaris’e demirledi
Abramoviç’in ultra lüks yatları Solaris Bodrum’a Eclispe Marmaris’e demirledi

Abramoviç'in “Solaris” ve  “Eclipse” isimli lüks yatları Türkiye’de.

Abramoviç’in ultra lüks yatları MY Solaris Bodrum’a MY Eclispe Marmaris’e demirledi

Abramoviç'in “Solaris” ve  “Eclipse” isimli lüks yatları Türkiye’de. Abramovic'in süperyatı Solaris Bodrum'da demir attı. Solaris, Mantarburnu İskelesi'ne yanaşmaya çalışırken, tekneyle gelen yaklaşık 11 kişilik Ukraynalı bir grup tarafından protesto edildi. Eylemciler tutuklandı.

Dünyaca ünlü Rus milyarder Roman Abramovich'in ultra lüks yatı Solaris, Türk karasularına girdikten sonra sabah saatlerinde Datça ilçesinden İnceburun Mevkii kıyısında Muğla'ya geldi.

Süper liks yat MY Solaris, bu öğleden sonra Bodrum'a üç mil uzaklıktaki turizm adası Kara Ada açıklarına ulaştı.

Çok yavaş seyreden yatın Bodrum'a 4 mil uzaklıkta bir süre durup yaklaşık 45 dakika beklediği, ardından Bodrum sahilinden Turgutreis'e doğru yola çıktığı görüldü.

UKRAYNA PROTESTOSU

Roman Abramovic'in Bodrum'daki ultra lüks yatı Solaris, Kumbahçe Mahallesi'ndeki Bodrum Mantarburnu iskelesine yanaşmaya çalışırken tekneyle gelen 11 kişilik Ukraynalı grubun protestosu ile karşılaştı.

Ellerinde "Savaşa Hayır" yazan Ukrayna bayrakları taşıyan grup, Abramovich'in yatıyla iskele arasına yerleşerek yatın yanaşmasını engellemeye çalıştı.

ENGELLENDİLER

Yaklaşık 20 dakika süren protestonun ardından Ukraynalı grup bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durduruldu. Protestocular daha sonra Bodrum Limanı'ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı'na götürüldü.

Gözaltına alınan grubun arkadaşı olduğunu iddia eden Slava Madonic, "Arkadaşlarımız doğal protesto haklarını kullandılar. Acilen savaşın bitmesini ve ülkemize barışın gelmesini istiyoruz” dedi.

YAPTIRIM LİSTESİNE ALINMIŞTI

Abramovich, geçen hafta AB tarafından kara listeye alınan oligark Rus milyarderler arasında yer alıyor. AB hükümetleri, kara listeye alınmış düzinelerce Rus milyarderin yatlarına ve diğer lüks mallarına el koymak için adımlar attı. Hükümetler, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve müttefiklerini tecrit etme çabalarını sürdürüyor. Kremlin, Ukrayna'ya karşı "askeri özel bir operasyon" düzenlediğini iddia ediyor.

ABRAMOVİC'İN DİĞER MEŞHUR YATI “ECLIPSE” MARMARİS'E DEMİR ATTI.

Rus-Ukrayna savaşı nedeniyle dünyanın birçok ülkesinin yaptırım listesine alınan Rus milyarder Roman Abramovich'in lüks yatlarından “My Solaris” dün Bodrum yakınlarına gelişinin ardından, 163,5 metre uzunluğunda, 23 metre genişliğindeki 1,2 milyar dolarlık yatı diğer yatı "Eclipse" dün sabah Marmaris Limanı'na demirledi.

Chelsea Futbol Kulübü'nün İngiliz hükümetinin el koyduğu sahibi ve Rus işadamı Roman Abramovich'in dünyanın en büyük yatları arasında gösterilen 'Eclipse', dün sabah Yunanistan'ın Rodos adasından Marmaris'e geldi. Güncel değeri 1,5 Milyar Dolar olan Eclipse, şu anda dünyanın en pahalı 2. yatı ünvanına sahiptir.

Marmaris limanının büyük rıhtımında demirleyen mega yat içerisinde üç yüzme havuzu, özel sinemalar, yüzme ve su sporları ekipmanları ve iki denizci mini denizaltısı bulunan megayat Eclipse'in içinde ve çevresinde Abramovic'in korumaları kapsamlı güvenlik önlemleri aldı.

Whats App